Билкарят Васил Дамянов удиви медицината: Спасих жлъчката и черния дроб на жена ми с тази рецепта!

Билкарят Васил Дамянов удиви медицината: Спасих жлъчката и черния дроб на жена ми с тази рецепта!
4.67 (93.33%) 6 votes

Васил Дамянов е от онези хора, които вярват повече на народната медицина и се лекуват само с нея!

Билкарят Васил Дамянов е помагал на стотици хора да преодолеят здравословните си проблеми. Той има много рецепти и срещу какви ли не болести. За разлика от повечето си колеги обаче, Бай Васко не взима и стотинка от болните, а разпространява свободно своите знания в областта на билкарството.

Той е осъществил много победи над опасни заболявания. Една от тях му е прекалено скъпа, тъй като успява да помогне на съпругата си. Билкарят спасява жлъчката и черния й дроб, които без неговата намеса са щели да загинат.

Билкарят Васил Дамянов

Васил Дамянов спасява болни с чудодейните си миксове от билки

Рецептата, с която го прави, е базирана на микс от билки. Ето я и самата комбинация:

По 50 гр. камшик, червен кантарион, синя тинтява, жълт смил, хвощ, лепка, роза, мента + по 100 гр. бял трън, решетка корен, корен от глухарче, шипка, кисел трън, синя жлъчка корен, корен магданоз.

Взимат се 2 суп. лъж. от този микс и се кипват в 600 мл. вода за 5 минути. После се оставят билките накиснати за 1 час и накрая се прецежда течността.

От получения билков еликсир се пие по 75 мл. 3 пъти в деня. Консумацията продължава до изчерпване на цялата напитка.

Жлъчката и черният дроб се пречистват по уникален и природен начин с тази билкова отвара. Тя действа наистина безотказно, защото е базирана на много задълбочените познания по билкарство на Васил Дамянов, пише Delo.bg.

Билкарят от Стара Загора е сред лидерите в тази област. Той започва своя път преди 25 години, когато помага на самия себе си.

В началото на 90-те години Васил ляга на легло с множество проблеми. Той чупи ръката си, след което целият му гръб става на шипове. На всичкото отгоре тогава му се появява и образувание от злокачествен тип точно на небцето.

В този труден миг Васил Дамянов се доверява на билките и напълно се възстановява. Оттогава помага на стотици хора с познанията си.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *