Тази смес унищожава гъбичките от раз

Тази смес унищожава гъбичките от раз
3.8 (76%) 10 votes

Мощната комбинация от тези две съставки ще ви избави от неприятния проблем

Гъбичките по краката са изключително упорити. Хората, които поради една или друга причина са попаднали в плен на гъбичките са наясно с това.

За да се отървете от гъбичките, е необходимо да си направите тази вълшебна смес и да ги третирате с нея. Не е нищо сложно и за разлика от множеството продукти, които се предлагат в аптеките, няма да натовари допълнително семейния ви бюджет.

Гъбичките по ноктите на краката ги карат да изглеждат по доста неприятен начин. Това обаче е най-малкият ви проблем. Оказва се, че гъбичките могат да ви докарат до главата сериозни здравословни проблеми.
Премахването им със сигурност не е лесна задача, но пък и не е мисия невъзможна. За да се справите с тях, е необходимо да сте по-упорити.

гъбичките

Мощната комбинация от тези две съставки ще ви избави от неприятния проблем

За никого не е тайна, че голяма част от синтетичните лекарства за премахване на гъбичките са неефективни и колкото и да ги третирате с тях, те продължават да се разпространяват. Не се отчайвайте! Съществува изключително лесно решение, което ще ви помогни да ги отстраните завинаги.

Двете съставки, които са ви необходими за приготвянето на вълшебната смес могат да бъдат открити във всяка една кухня. Ако по някаква причина не разполагате с някоя от тях, можете да си я набавите от близкия квартален магазин и ще ви струва жълти стотинки.

Ако вече се чудите кои ли са тези толкова ефикасни съставки, които убиват гъбичките безвъзвратно, ще ви подскажем, че става въпрос за ябълков оцет и сода бикарбонат.
Ябълковият оцет има киселинен характер, а содата за хляб – алкален. Мощната комбинация на двете съставки нарушава естествената среда на гъбичките и ги унищожава.

Купете си малко легенче, в което да можете да потопите краката си. Налейте в него достатъчно оцет, че да покрие ноктите ви и киснете краката си в продължение на 20 минути. След като подсушите краката си напълнете легена с топла вода и киснете краката си в нея за още 20 минути. След това добавете една чаена чаша сода бикарбонат към водата и отново накиснете краката си за 20 минути.

Тази процедура се прави веднъж дневно в удобно за вас време, докато не се избавите от гъбичките.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *