Експресен лек при разширени вени

Експресен лек при разширени вени
5 (100%) 2 votes

Прилага се до изчерпване на дозата

До разширени вени може да се стигне поради няколко причини. Най-често този проблем се появява в резултат на лоша циркулация на кръвта или лоша пропускливост на кръвоносните съдове. За съжаление напоследък този проблем става все по-често явление.

За щастие проблемът разширени вени може да бъде решен много лесно с помощта на природни средства.
Днес ще ви разкрием рецептата за специален крем за разширени вени, който можете да прилагате в домашни условия и е с доказан ефект.

разширени вени

Прилага се до изчерпване на дозата

Този крем срещу разширени вени се прави по специална рецепта. Не отлагайте приложението му във времето, тъй като с всеки изминал ден проблемът се задълбочава все повече и повече. За да не се стига до оперативна намеса, е добре да обърнете внимание на вашите разширени вени по-навреме.
Този крем притежава мощно стягащо действие като освен това прониква в дълбочина и възобновява стените на кръвоносните съдове.

За приготовлението на вълшебния крем, церящ разширени вени ще са ви необходими следните съставки:
3 с.л. мед;
150 мл. зехтин;
100 гр. смола от смърч или бор;
2 гр. прополис;
100 гр. пчелен восък

Смесете смолата, зехтина и пчелния восък и ги загрейте на водна баня за десетина минути. Добавете и меда и варете сместа още десетина минути. Накрая добавете прополиса и варете още 10 минути. След като сместа поизстине се прехвърля в предварително почистен стъклен съд с капак.

Този мехлем, церящ разширени вени трябва да се съхранява на хладно място. Всяка вечер преди лягане мажете засегнатите места с домашно приготвеното мазило. На сутринта изплакнете краката си първо с топла вода, а след това със студена.
Кремът, церящ разширени вени се прилага до пълното му изчерпване. За това време проблемът би трябвало да е вече решен. Ако обаче поради някаква причина разширените вени продължават да ви тормозят, бихте могли да си направите още една доза.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *