Експресно прочистване на организма след тежките Коледни и Новогодишни трапези

Оценете статията

Едва ли сте правили по-вкусно прочистване на организма

Със сигурност мнозина от вас ще имат нужда от експересно прочистване на организма след тежките трапези по Коледните и Новогодишните празници.

Представяме ви една бърза, лесна и изключително вкусна рецепта за експресно прочистване на организма.
Освен това тя е абсолютно натурална и няма да натовари организма ви с допълнително количество химикали.

Не забравяйте, че организмът има нужда от регулярно освобождаване от токсините и шлаките.
Едва ли обаче сте срещали по-вкусна рецепта за прочистване на организма от тази.
Другата положителна черта на тази рецепта е, че не се нуждаете от кой знае какви продукти. Освен това няма да отнеме и много от ценното ви време.

прочистване на организма

Едва ли сте правили по-вкусно пречистване

Просто запрятайте ръкави и се захващайте с направата на тази рецепта за прочистване на организма. Добре е да го направите преди да започнете да усещате киселини, тежест, гадене или пък да стигнете до повръщане.

Когато организмът ви се задъхва, не можете да очаквате нищо добро. Ще станете сънливи, раздразнителни, ще усетите и липса на енергия. Вместо да сте щастливи след празничните дни за това, че сте били в обкръжението на близки хора, вие ще сте като пребити.

Нали не искате да ви се случи всичко това? В такъв случай се погрижете за организма си, преди да ви сигнализира, че нещо не е наред.

За приготвянето на невероятната рецепта се нуждаете от следните продукти:
Цвекло
Ябълки, заедно с корите
Моркови

Вземете по равни количества от трите продукта. Настържете ги и ги смесете. Нека това да е единствената ви храна за деня. Не бива да приемате нищо друго, за да можете да прочистите ефективно организма си.
Единственото странично нещо, което не само, че може, а е задължително да добавите, е вода. Добре е да приемете поне 1,5 литра вода.

Няма да сгрешите, ако си организирате седмица, в която да приложите тази рецепта през ден. Сами ще се убедите в огромната му ефективност.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *