Моментален лек против киселини в стомаха! (ЗАБРАВЕТЕ ГИ ЗАВИНАГИ)

Моментален лек против киселини в стомаха! (ЗАБРАВЕТЕ ГИ ЗАВИНАГИ)
3.71 (74.29%) 21 votes

Киселините в стомаха не са болка за умиране, но създават изключителен дискомфорт!

Никой не е умрял от киселини в стомаха, но от тях страдат над 80 процента от хората по света. Страдат е правилната дума, тъй като киселините в стомаха създават усещане за ужасен дискомфорт в организма и предизвикват парене в стомаха, оригване и гадно чувство в хранопровода.

Е, за тях обаче също си има лечение и то е перфектно. С него може веднъж завинаги да се избавите от киселините в стомаха, при това без да се налага да купувате скъпи и най-вече вредни за организма лекарства. Методът за лечение на киселини в стомаха е не само лесен, но и страшно полезен за здравето ни като цяло. И това е чистият ябълков оцет.

киселини в стомаха

Киселини в стомаха – забравете за тях и то без лекарства!

Да, ябълковият оцет е този, който ще ни накара да забравим за киселините в стомаха, макар че много хора разчитат и на хлебната сода за тази цел. Ефектът с ябълковия оцет обаче е доста по-голям, защото той повишава нивата на солната киселина в тялото ни и усилва функционалността й. Заедно с това ябълковият оцет добре разгражда храни като месо, колбаси и други, богати на белтъчини продукти.

Трябва да знаем, че храната, която консумираме, се разгражда тъкмо от солната киселина и пепсина. Липсата на тези основни два компонента може да доведе до страшни последици и дори до тежко хранително отравяне, предупреждават лекарите.

Затова съветват да си направим смес от една лъжичка ябълков оцет, малко сода /газирана вода/ и мед, които да разтворим в чаша с преварена вода. Тази газирана напитка ще облекчи симптомите на киселини в стомаха буквално като с вълшебна пръчица и отново ще се почувстваме перфектно, без подуването, болките и паренето в стомаха.

Също така е препоръчително да се пие по една лъжица ябълков оцет, разтворена в 200 грама вода три пъти на ден, около половин час преди всяко хранене. Оцетът е богат на калий, който е важен за нормалното съкращаване на мускулите.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

4 коментара по “Моментален лек против киселини в стомаха! (ЗАБРАВЕТЕ ГИ ЗАВИНАГИ)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *