Невероятно вкусен лек срещу кашлица

Оценете статията

Още след първия прием ще облекчите значително дишането

Всеки един от нас бива измъчван от неприятната кашлица в студените зимни дни.

В такива моменти обикновено изтичваме набързо до аптеката, за да си купим някакъв ефикасен лек, който бързо да ни избави от коварната кашлица.
Ние обаче ще ви посъветваме да не бързате с приема на поредната доза химия, а да се доверите на бабините лекове, които не само са абсолютно натурални и по нищо не отстъпват на купешките медикаменти, а и струват жълти стотинки.

В този материал ще ви запознаем с един наистина много ефикасен и изключително евтин лек за кашлица. Само след няколко приема от коварната кашлица няма да има и следа. Убедени сме, че този лек ще се превърне в любимия ви при такива ситуации.

кашлица

Още след първия прием ще облекчите значително дишането

Става въпрос за горена захар. Тя ще ви избави по-бързо от кашлицата от който и да било сироп. Тя е с изключително меко действие, но пък за сметка на това премахва експресно възпаленията на лигавицата.
Рецептата е идеална дори и за деца. Дори може да вложите малко повече творчество и да им направите близалки от горена захар.

Ако вие или ваш близък страда от кашлица, не губете време, а веднага му пригответе този невероятен лек.
Ако усетите, че сте попаднали в плен на някоя настинка или пък на неприятния грип, можете да изпиете още вечерта преди лягане една чаша топло прясно мляко с горена захар.

Карамеленото мляко не само ще облекчи значително дишането ви, а и ще ви приспи по-добре, тъй като действа като съновторно.
Може би е излишно да ви уверяваме колко вкусна е тази напитка.

За да си я направите са ви необходими следните продукти:
1 с.л. горена захар
1 малък банан
200 мл. горещо прясно мляко

Загрейте сместа в подходящ съд. След като се карамелизира добавете топлото прясно мляко. Накрая сложете и предварително пасирания банан. Изчакайте сместа леко да заври и я свалете от котлона. Охладете я леко, така че да можете да я пиете и й се насладете.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *