Ето кое помага при разширени вени

Ето кое помага при разширени вени
5 (100%) 5 votes

Факт е, че една доста голяма част от жените имат разширени вени, които се получават в резултат на продължително стоене, при което се забавя движението на кръвта

С течение на времето венозните стени се отпускат и е нормално да се развият разширени вени. Много жени ще се съгласят, че вените стават все по-видими с времето, когато не се взимат мерки. Всичко това кара много жени да се отказват от любимите си дрехи, къси панталонки, поли, защото се притесняват да показват краката си, колкото и хубави и стегнати да са те.

Как жените да се справят с разширени вени?

Вместо това дамите се спират на дънките, панталоните и предпочитат да носят дълги рокли, които скриват неприятните разширени вени. Това обаче съвсем не е решение.

Факт е, че лекарствата и хапчетата, решаващи проблема с вените и този с носенето на дълги рокли вместо къси, са скъпи начини. Съществуват обаче много други начини, чрез които всяка една жена може да си помогне, като множество кремове и гелове с природни съставки.

Не е нужно да носите дълги рокли, дънки или панталони през лятото, за да скривате разширените си вени. Отварите от невен , дъбови кори и мехлемите с  конски кестен, мас с невен са ефективни срещу този неприятен, а също и опасен проблем. Препоръчва се също консумация на лимони – по един плод на ден при разширени вени, които имат невероятен ефект при този проблем!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *