Рецепта-чудо ще изцери дисковата херния за раз време

Рецепта-чудо ще изцери дисковата херния за раз време
3.33 (66.67%) 3 votes

Не й позволявайте да ви скове

С тази рецепта-чудо можете да се избавите от дисковата херния за раз време.

Всеки, страдащ от този проблем знае колко коварна може да бъде дисковата херния. Тази болест засяга гръбначния стълб, при което се разкъсва външният фиброзен пръстен на междупрешленните дискове.

Заради това разкъсване се стига до деформиране на централната мека част, а това спомага за навлизането й в гръбначно-мозъчния канал.
Причините, които водят до появата на това заболяване са няколко. Дисковата херния може да се прояви в резултат на травма, обездвижване и дегенеративни процеси.

дисковата хернияСтатистиката сочи, че 80% от хората имат проблеми с гръбначния стълб в определен период от живота си.
Това заболяване започва с внезапна и срязваща болка, която ви лишава от възможността да направите каквото и да било движение.

Болката е изключително силна и обикновено се проявява в кръстно-поясната, шийната и гръбначната област. Дори минимално движение може да предизвика огромна болка.
Прегледът при невролог може да установи наличието на дискова херния. Запомнете обаче, че рентгеновата снимка не може да ви свърши работа.
Именно поради тази причина се назначава ядрено-магнитен резонанс или компютърна томография.

В повечето случаи при наличието на това заболяване се прилага оперативно лечение. Може обаче да опитате с нестероидни противовъзпалителни средства, които да овладеят възпалителния процес.

Ако все пак се решите на оперативна намеса за отстраняване на проблема, по-добре би било да заложите на микрохирургична. В този случай възстановяването е по-бързо, а и кръвозагубата е много по-малка.

В случай, че решите да се доверите на народната медицина, то тази рецепта е точно за вас.
Ето какво ви е необходимо, за да си я приготвите:

Счукайте 300 гр. чесън, който предварително сте обелили и го залейте със 150 мл. домашна ракия, водка или спирт. Сложете сместа в буркан, затворете го и го оставете да престои 10 дни. Разклащайте буркана веднъж дневно.

Когато сместа вече е готова, натопете в нея памук, намажете засегнатия участък и сложете отгоре памук или парче вълнен плат. Увийте с бинт или нещо друго, за да може да се задържи през цялата нощ.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *