Антифлегмин: Мазило за животни от 5,80 лв. прави чудеса при хората! (лекува 4 болести)

Антифлегмин: Мазило за животни от 5,80 лв. прави чудеса при хората! (лекува 4 болести)
3.92 (78.36%) 110 votes

Това лекарство – Антифлегмин под формата на мехлем струва само 5,80 лв, но лекува напълно гъбички по ноктите, хемороиди, болки в мускулите и ставите, както и псориазис!

Първоначално може и да не повярвате, както се усъмнихме и ние.

Но читателските отзиви са толкова големи, че няма как да не приемем чудото – това мазило, предназначено за животни, лекува успешно хората от хемороиди, болки в ставите, гъбички по ноктите и псориазис.

То струва само 5,80 лева, но е далеч по-ефикасно от скъпите лекарства за „хора“, които ни пробутват по аптеките. Името му е Антифлегмин и се използва за мазане вимето на кравите против рани и абсцеси като съдържа камфоров салицилат.

хемороиди

Стотици положителни отзиви за това лекарство заляха мрежата – вършило чудеса против хемороиди, псориазис и други заболявания

„За първи път чух от приятелка, която си е излекувала гъбичките по ноктите с този Антифлегмин. Реших да експериментирам в моя случай. Ако щете вярвайте, но го ползвах при хемороиди и само мога да кажа, че има страхотен ефект.“ – пише Мария Генчева.

А Цветанка Петкова хвали лекарството във Фейсбук, тъй като с него премахнала напълно псориазиса си. „Болеше ме кръстът, или по-точно гръбнака. Имах псориазис и реших, че ще опитам с това чудо, защото нищо друго не помогна. Е, болките ми не са минали съвсем, но от псориазиса няма и следа – на същото място, където намазах“, споделя Цветанка Петкова.

Хемороидите са проблем, който може да бъде решен по природен начин

Хемороидите са проблем, който може да бъде решен по природен начин

Оказа се, че това лекарство не се използва само от хора с хемороиди, гъбички по ноктите или псориазис, ами отдавна вече е широко известно в спортните среди. Защото спортистите успешно лекували с него болките в мускулите, ставите и сухожилията си.

„Може да се купи спокойно от всяка ветеринарна аптека. И какво от това, че го дават за животни. Че хората не сме ли животни, или се считаме за нещо коренно различно и свише?! Колко жени хвалят конския Тривитаминол, с който са направили косата си по-здрава и гъста. Истината е, че има простички неща, които помагат и други, които ни рекламират, за да обират парите ни“, пише и фитнес инструкторът Васил Траянов.

Мазилото успява да стегне тялото и в това се състои неговото лечебно действие. То действа като ползотворен мехлем за кожата. Най-хубавото е, че е направено от природни средства, а струва толкова малко. Опитайте го!


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

13 коментара по “Антифлегмин: Мазило за животни от 5,80 лв. прави чудеса при хората! (лекува 4 болести)

  1. Явно някои четат само заглавията!!!!! Направете си труда да прочетете статията и ще разберете името на лекарството!!!

  2. Чудесен мехлем за хемороиди ,изпробвано и го препоръчвам на много хора.

  3. интересуваме някой да е излекувал псориазис с това ,прочетох статията и пише за една жена че се е излекувала но ми трябват още примери и то реални

  4. В една статия прочетох, че Антифлегмин е предназначено за други тъкани и кожи заради което може да има фатални последици за човека…

  5. Искам да попитам, колко пъти дневно се маже дупето против хемороиди с Антифлегмина, страх ме е от предозиране?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *