С тази диета се топят килограми без гладуване и броене на калории!

С тази диета се топят килограми без гладуване и броене на калории!
5 (100%) 2 votes

Британски диетолози създадоха диета с 2 разтоварващи дни

Специалисти създадоха хранителен режим, с които се отслабва с около 5 килограма за месец. Тази диета не включва гладуване и броене на калории и ако не издържате на глад и големи ограничения, то този режим е точно за вас. През седмицата има 2 разтоварващи дни.

Диетолозите съветват това да са понеделник и събота. През тези два дена може да ядете само определени неща: Килограм и половина ябълки. Можете да ги приемате и печени, но не гарнирани със захар. Другият вариант е:  1.5 литър айрян и 200-300 грама прясна извара. Има и трета възможност: килограм и половина салата от пресни зеленчуци (зеле,моркови, цвекло, репички). Позволено е да добавите растителна мазнина.

Отслабвайте без да се подлагате на големи ограничения

Отслабвайте без да се подлагате на големи ограничения

По време на двата разтоварващи дни можете да пиете и чай, за предпочитане шипков. Но ако сте любител на зеления чай или този от мента, пак няма да сгрешите. През останалите дни е позволено почти всичко, с изключение на захар, хляб, макарони и сол.

Но можете да похапвате мюсли със сушени плодове (сутрин и вечер), а през деня – парче обезмаслен кашкавал със салата, съветват английските диетолози. Но ако все пак обичате да си хапвате нещо по-така, няма да сгрешите и с месо, салати, картофи, плодови салати. Може да ядете и около 300 грама обезмаслено сирене. Сухо вино също е позволено да се пие.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *