Ето как се постига много бързо зарастване на рани!

Ето как се постига много бързо зарастване на рани!
3.8 (76%) 15 votes

Бързо зарастване на рани става лесно, ако човек има основни познания как да го осъществи! Изисква се обаче постоянство, което не всеки може да даде!

Уникално бързо зарастване на рани се предлага в книгата на Петър Дънов, озаглавена „Книга за здравето“. Там се описват няколко начина, които спасяват човек от раните по бърз и лесен начин.

На първо място е добре самата рана да поема въздух. С него тя изсъхва по-бързо и убива развиването на микробите.  С въздух се лекуват малки рани или стари инфектирани такива. При кръвотечение няма как да не се превързват. Също така и ако раната е била шита – тогава пак трябва превръзка, за да не се инфектира. За по-бързото зарастване обаче е крайно вредна светлината и като цяло слънцето. Лъчите от него могат сериозно да увредят раната, което значи, че трябва да се избягват при лечение с въздух.

Бързо зарастване на рани се постига с труд, воля и упоритост

Бързо зарастване на рани се постига с труд, воля и упоритост

За бързо зарастване на рани Петър Дънов препоръчва превръзките да се топят в бадемово мляко, което трябва да бъде прясно прецедено. Освен него, може да се използва и рибено масло. Намазва се леко превръзката с него и така раната се изчиства от странични замърсители, което предотвратява инфекция.

Изключително полезно лечение, което осъществява бързо зарастване на рани, е това с пчелен мед. Той се намазва обилно върху раната и после се слага превръзката. Действието му е за 24 часа, след което всичко се повтаря, но с нова превръзка.

Бързото зарастване на рани обаче зависи най-вече от имунната система на организма. Затова по време на лечението е необходимо човек да се съобразява с какво се храни и как това ще му се отрази. Алкохолът и цигарите са абсолютно забранени, както и консумацията на яйца и мазни храни. Хубаво е организмът да приема най-вече зеленчуци и плодове, тъй като това е растителна храна.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ето как се постига много бързо зарастване на рани!

  1. „Хубаво е организмът да приема най-вече зеленчуци и плодове, тъй като това е растителна храна.“
    Стига, бе?!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *