Веднага след празниците: 4 дни на това меню и натрупаните мазнини са аут! (съвет на Мариана Векилска)

Веднага след празниците: 4 дни на това меню и натрупаните мазнини са аут! (съвет на Мариана Векилска)
4 (80%) 1 vote

Мариана Векилска се справи блестящо в битката за отслабване, затова можем да имаме пълна вяра!

Празници, семейни и приятелски сбирки и… много, много храна. Кой ли би могъл да откаже на всички вкусотии на трапезата?! Нищо, че после не ни се иска да се погледнем в огледалото. А думата отслабване ни преследва дори на сън.

Но, спокойно! Отпуснете си душите и се насладете на новогодишната трапеза, тъй като калориите и натрупаните мазнини от нея лесно могат да бъдат преодоляни. Чисто и просто трябва да последвате тайната на водещата Мариана Векилска.

отслабване

Отслабване от раз след празниците, но само ако се започне веднага

Която след няколко години битка за отслабване, най-после му хвана цаката. И постигна завидни резултати. Да си го кажем направо – изглежда досущ, както преди 15 години – слаба и стройна.

И така. Хитринката или диетата на Мариана Векилска, както и искате го наречете, е следната. Първото правило е да се започне веднага след празниците – по възможност още на 2-ри януари. Не си мислете, че ще отслабнете ако си казвате, че още един ден хапване няма да навреди.

Започнете максимално бързо и следвайте този четиридневен план с твърдото меню. През първия ден яжте поне четири пъти за 24 часа, но само и единствено свежи зеленчуци. Направете ги на салати – може да са различни видове, но в тях не слагайте нищо допълнително.

Позволено е само лимонов сок и лъжичка зехтин. За целия ден обаче не ви се полага повече от две лъжици зехтин, така че си го разпределете. Сол не се препоръчва, в краен случай само щипка.

На втория ден яжте риба, но такава, която не е тлъста. Само риба – на фурна, на скара, но не и пържена. Към нея не добавяте никакви салати, зеленчуци, картофи – само риба.

Третия ден е посветен на плодовете, които може да са всякакви, без грозде, смокини и банани. Ядете плодове отново четири пъти на ден, колкото искате. Но не хапвате и залък от друга храна.

А на четвъртия ден залагате на две кофички кисело мляко. През останалото време пиете много чай – поне два литра, плюс водата отделно. Билков чай е най-добрият вариант като може да го подслаждате с малка лъжичка мед.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *