Рецептата на Борис Николов цери дискова херния за минути

Рецептата на Борис Николов цери дискова херния за минути
3.6 (72.73%) 11 votes

Тази рецепта цери коксартроза и гонартроза

Коварната дискова херния може да ви прикове на легло заради силната болка, която причинява.

За щастие природата е създала изключително ефективен лек срещу дискова херния, а народният лечител Борис Николов разкрива вълшебната рецепта, която ще ви освободи от страданията.

Той е категоричен, че тази рецепта ще ви избави от болезнената дискова херния, която често пъти е в състояние да ви изкара извън строя и да ви прикове на легло.

дискова херния

Тази рецепта цери коксартроза и гонартроза

Припомняме, че бившият депутат от политическа партия „Атака” – Павел Чернев бе една от жертвите на болестта дискова херния.
Специалисти посочват, че за съжаление тя често пъти се превръща в хронична.

Борис Николов твърди, че терапията, която препоръчва при дискова херния може да се прилага в домашни условия и е изключително надеждна и допълва, че същата тази рецепта е в състояние да ви избави от коксартроза и гонартроза.

В основата на рецептата е билката бабини зъби. Известният народен лечител посочва, че най-бързо действие има терапията с прясно набрана билка. Ако обаче не можете да се снабдите с такава, сушената билка също би ви свършила работа.
За целта я натрошете или нарежете на ситно. Вземете пет супени лъжици от билката бабини зъби и я залейте с един литър вода. Вари се в продължение на един час на възможно най-слабата степен на котлона, след което се оставя да отлежи в продължение на едно денонощие.

След като изтече това време прецедете отварата. Народният лечител Борис Николов съветва това да стане през доков плат или сатенена кърпа, а не през обикновена цедка.
Ако не разполагате с едно от двете, бихте могли да използвате и филтърна хартия.

През първия ден от терапията срещу дискова херния трябва да приемете общо 9 с.л. – по 3 с.л. след всяко хранене.
Вторият ден трябва да приемете общо 12 с.л. – по 4 с.л. след всяко хранене. Третият ден увеличете дозата на 5 с.л. след всяко хранене и продължете така до момента, в който не изчерпате отварата. Междувременно я съхранявайте в хладилника. След като отварата свърши направете десетдневна почивка и ако е необходимо повторете курса на лечение.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *