Домашен еликсир за бърз метаболизъм

Домашен еликсир за бърз метаболизъм
3 (60%) 2 votes

Ще прочисти изцяло организма ви и ще нормализира стойностите на кръвното налягане

За съжаление са малко хората, които биха могли да се похвалят с бърз метаболизъм, още повече с напредване на възрастта.

Не е необходимо да се тъпчете с поредната доза химия, която ви обещава супер бърз метаболизъм. В следващите редове ще ви разкрием здравословна домашна отвара за бърз метаболизъм, която е с гарантиран резултат. Още повече ще спестите на организма си поредната доза химия.

бърз метаболизъм

Ще прочисти изцяло организма ви и ще нормализира стойностите на кръвното налягане

Освен, че приемът на тази отвара ще помогне за вашия бърз метаболизъм, тя ще регулира и кръвното ви налягане.
Домашната отвара, която ще ви разкрием е изключително богата на антиоксиданти и витамини. Необходими са ви само два продукта – канела и ябълки.

За никого не е тайна, че ябълките съдържат висока доза пектин, която е от огромна полза за забързването на метаболизма. Освен това специалистите са категорични, че консумацията на поне една ябълка дневно намалява наполовина риска от поява на инфаркт.
Етеричните масла, съдържащи се в канелата също забързват храносмилателните процеси и освен това подпомагат прочистването на стомашно-чревния тракт.

Учените са на мнение, че канелата притежава мощни свойства, които способстват за предпазване от ракови заболявания и освен това подсилва имунитета.
Сместа от ябълка и канела има приятен вкус и е изключително полезна за здравето ви – ускорява метаболизма, прочиства шлаките и токсините от организма и прочиства кръвоносните съдове от вредните натрупвания, които биха могли да доведат до инфаркт.

За да си приготвите вълшебния домашен еликсир за бърз метаболизъм са ви необходими една чаена лъжица канела на прах, една ябълка и половин литър вода.
Ябълката се измива добре и се рендосва на ситно или пасира заедно с кората. Добавя се водата, а накрая и канелата. Всичко се разбърква добре.
Препоръчително е първата доза от тази вълшебна смес да приемете сутрин преди закуска. Няма точно определено количество (колкото можете).

Имайте предвид, че полученото количество от домашния еликсир за бърз метаболизъм трябва да бъде прието в рамките на деня.
След сутрешния прием на гладно, няма значение дали ще приемете останалата част преди или след хранене.
Добре е да прилагате този метод поне един месец.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *