Здравословна диета за отслабване ще ви вкара в перфектна форма до Нова година

Здравословна диета за отслабване ще ви вкара в перфектна форма до Нова година
4.25 (85%) 4 votes

Ще се вталите само за няколко дни

Вероятно вече сте наясно какъв тоалет ще облечете за посрещането на Нова година, но единственото, което ви притеснява е, че тялото ви не е в перфектна форма.

Не се притеснявайте за това. Предлагаме ви една изключително здравословна и полезна диета за отслабване, благодарение на която ще влезете във форма само за няколко дни. Освен това е доста вкусна.

Първото, което трябва да проумеете при стартирането на каквато и да било диета за отслабване е, че представлява много повече от ограничения прием на храни и калории.
Всъщност всяка една диета за отслабване трябва първо да се погрижи за доброто ни здраве, а след това за всичко останало.

Ще се вталите само за няколко дни

Ще се вталите само за няколко дни

Тази диета за отслабване оптимизира работата на храносмилателния тракт и забързва метаболизма. Тя е идеален избор, ако сте решили освен да отслабнете да пречистите тялото от токсините и шлаките. Вероятно след всичко изброено си мислите, че продължава твърде дълго време и ще трябва да я спазвате поне месец, но грешите.

Продължителността на тази диета за отслабване е шест дни, за които можете да свалите до пет килограма в зависимост от физическата ви активност. През всички тези дни ще се чувствате жизнени и енергични, а не изтощени от глад и едва ходещи.

Преди да стартирате лесната и здравословна диета за отслабване, трябва да си набавите двата продукта, които ще са ви необходими през следващите шест дни, а те са кисело мляко и сусамов тахан.
Ако сусамовият тахан е натурален, ще е много по-полезен за организма, тъй като не е белен.
Това, по което можете да го различите е, че е с по-тъмен цвят от беления сусамов тахан.

Натуралният сусамов тахан е изключително полезен за хората, които са с отслабен имунитет.
Ако изберете кисело мляко с по-ниска масленост, ви се полагат пет кофички за деня (общо 2 килограма), а ако заложите на масленост 4.5%, ви се полага килограм и половина кисело мляко за деня.

Разпределете кофичките кисело мляко по една за всяко хранене – закуска, междинна закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря.
Сусамовият тахан приемайте сутрин на гладно. Най-добре е да започнете деня си с приема на 250 мл. топла вода, а десет минути по-късно да хапнете 3 с.л. сусамов тахан.
След тази процедура можете да хапнете и 1 кофичка кисело мляко.
Изпивайте поне по литър и половина вода на ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Здравословна диета за отслабване ще ви вкара в перфектна форма до Нова година

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *