Излекувайте коварната дискова херния

Излекувайте коварната дискова херния
4 (80%) 2 votes

Не й позволявайте да дирижира живота ви

Коварната дискова херния измъчва милиони хора по целия свят.

В този материал ще ви разкрием няколко изпитани рецепти от народната медицина, които ще ви избавят от неприятния съквартирант, наречен „дискова херния”.

Не се чувствайте длъжни да водите своята дискова херния навсякъде със себе си, позволявайки й да ви изтезава. Избавете се от нея веднъж завинаги, за да усетите колко хубав може да бъде животът.
Не забравяйте, че това заболяване не е за подценяване като всички останали и ако не му обърнете необходимото внимание може да доведе до редица проблеми.

Ето и изпитаните рецепти за лечение на дискова херния, които със сигурност действат:

 

дискова херния

Не й позволявайте да дирижира живота ви

РЕЦЕПТА №1 – Настойка с чесън
Обелете 300 гр. чесън и го счукайте. Изсипете цялото количество в стъклен буркан с винтова капачка и добавете 150 мл. спирт (може да се замени с водка или домашна ракия). Оставете сместа да престои десет дни като всеки ден разклащате буркана.
След това намажете засегнатото място с тази смес и поставете отгоре парче памук или вълнен плат. Накрая увийте с шал или сложете някакъв пояс, за да може да се затопли мястото. Оставете компреса да действа през цялата нощ. Повтаряйте, докато се избавите от болката.

РЕЦЕПТА №2 – Лапи с мед и лук
Лапите с лук и мед са изключително полезни при болки, причинени от дисковата херния. За да си ги приготвите, обелете две глави стар кромид лук и ги пасирайте. Изсипете лучената кашица в стъклен буркан с винтова капачка и я залейте със същото количество пчелен мед.
Разбъркайте двете съставки с дървена лъжица или бъркалка (в никакъв случай не използвайте метална). Мажете засегнатото място всяка вечер обилно с лечебната смес. След намазване оставете открито за известно време, за да може да попие сместа в кожата и поставете найлоново фолио или найлонов плик. Отгоре увийте добре с шал или поставете пояс. Оставете лапата да действа цяла нощ. На сутринта я махнете и измийте мястото с хладка вода. Повтаряйте, докато не усетите пълно облекчение.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *