Невероятна вода! Всяка чаша от нея ликвидира всички киселини в стомаха (РЕЦЕПТА)

Невероятна вода! Всяка чаша от нея ликвидира всички киселини в стомаха (РЕЦЕПТА)
3.7 (74%) 10 votes

Преборете се с неприятните киселини в стомаха с постигането на алкална среда в организма! Това става лесно и бързо с природни средства, вижте как!

Нужно е да се стремим към ликвидиране на киселинната среда, защото тя създава предпоставки за много болести. Ако има киселини в стомаха, гастритът или язвата могат да бъдат най-малкият проблем. Понякога именно киселинността води до тежки заболявания, включително и рак.

Ето защо е нужно да се прибягва до постигане на алкална среда в организма. Това, разбира се, става чрез консумирането на подходяща храна. Ако обаче киселинността вече е налице, можете да се избавите от нея с помощта на една невероятна вода.

киселини в стомаха

Всички киселини в стомаха умират с оризова вода

Става въпрос за оризова вода. Тя ликвидира не само всички киселини в стомаха, но лекува гастрит, колит, а и премахва смущения като разстройство или диария.

За да се направи тази лечебна смес, са необходими минимални усилия. Първо се завира 1,5 л. вода на котлона. После в нея се пускат 3 чаши ориз (нека бъдат чаени). Чака се половин час и тенджерата се маха от котлона. Прецеждате внимателно и именно остатъчната вода е вашият лек.

Приемайте около 3 чаши от оризовата вода на ден. Дали преди или след хранене, няма значение. Важното е да ги изконсумирате, за да изчезнат всички киселини в стомаха ви.

Оризът, разбира се, може да се ползва за някакво ястие. Той е тежка храна, но поне не създава киселинна среда в организма. Затова бихте могли да го изядете веднага след изпиването на чаша оризова вода например.

Облекчението с тази напитка е огромно. Тя помага при всякакво неразположение на стомаха. Ако има наличие на болка в тази област, тази вода ще я заличи изцяло.

„Не се храня никак редовно, защото в работата ми е трудно да спазвам някакъв режим. Бях с гастрит откакто се помня, но след като започнах да пия оризовата вода, проблемите ми веднага изчезнаха.“ – споделя излекуван потребител на вълщебната напитка.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Невероятна вода! Всяка чаша от нея ликвидира всички киселини в стомаха (РЕЦЕПТА)

  1. аз съм с вечен запек и като пия тази оризова вода няма да вляза никога в тоалетната

  2. Колко време се вари този ориз ?Ни е пълна рецептата какво слагаш ориза и после може да се изяде ,ако оставиш ориза да се свари тези три чаши ще поемат водата и какво оставаш си с ориза ,гълтай варен ориз и чакай да няма киселини .Рецептата е писана ей така да сме в играта, че много знаем и накрая едно нищо.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *