Цялостно отпушване на кръвоносните съдове с уникален билков екстракт

Цялостно отпушване на кръвоносните съдове с уникален билков екстракт
4.13 (82.5%) 24 votes

Иван Качов измисли невероятен билков екстракт, който осъществява страхотно отпушване на кръвоносните съдове!

Капките „Холестенорм“ пречистват страхотно кръвта и целия организъм. Те служат за отпушване на кръвоносните съдове, което е от огромна полза при зарастване на рани и лечението на разпирени вени. Капките представляват екстракт от 18 билки, който е измислен от Иван Качов. Сред билките са глог, хвощ, невен, жълт кантарион, бреза и др. Екстракцията се извършва с царевично и маслинено (зехтин) масло.

Както подсказва наименуванието на капките, те помагат за регулирането на нивото на холестерола в организма. Полезни са и за всички обменни процеси. „Холестенорм“ помага още при варикозни рани, диабетно стъпало, коронарни стенози, болест на Бюргер, болест на Бахтерев, болест на Рейно, ХАНК и хипертония. Капките се използват и за намаляване риска от инсулт и инфаркт, тъй като осъществяват цялостно отпушване на кръвовносните съдове.

Отпушване на кръвоносните съдове става лесно с "Холестенорм"

Отпушване на кръвоносните съдове става лесно с „Холестенорм“

Капките „Холестенорм“ представляват билкова хранителна добавка, която се ползва често за оросяване на крайниците. Затова екстрактът е в състояние да спаси ампутация, стига да стартира навреме лечението.

Само за около 6 месеца капките правят цялостно отпушване на кръвоносните съдове и се постига уникално пречистване на организма. Изчистването на цялата съдова система е много важно условие за предпазване от доста болести, някои от които дори смъртоносни.

Продължителността на прием на „Холестенорм“ зависи от степента на запушване на кръвоносните съдове. Ако тя е над 50%, капките трябва да се пият между 3 и 6 месеца. Приемането става преди всяко ядене с доза от по 50 капки. Билковият екстракт може да се намери във всеки биомагазин и аптека.

„Коронарната ми артерия беше запушена на 100% и тъкмо щяха да ми слагат байпас. Аз обаче реших първо да пробвам „Холестенорм“, защото не исках байпас. И ето ме 2 години по-късно, все още не са ми сложили байпас и се чувствам отлично.“ – споделя един от доволните потребители на капките.

Препоръчително е „Холестенорм“ да се приема всяка година профилактично, дори и да няма болестни симптоми, защото така те се избягват.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Цялостно отпушване на кръвоносните съдове с уникален билков екстракт

  1. Капките на Качов са прекрасни. Имах запушване на коронарната аартерия и не можех да изкачвам стълбите до втория етаж.. Сега след една година мога да ходя по два километра и по вечебез умора. Трудно вдигам кръвно.

    • Може. Аз също имам стенд. Кръвното ми се нормалицира без хапчета.

  2. Предлагат ми лекарство за разреждане на кръвта-Синтром или Прадакса т.к. излизам извън ритъм често..Капките Холестенорм могат ли да ги заместят.Моля отговорете.Стефка

  3. Моля, напишете всички съставки, за да видим дали са поносими за чувствителен стомах. Благодаря!

    • Холестенорм е много добър продукт. Чисти цялата кръвоносна система. Не товари организма както другите продукти за понижаване на холестерола.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *