Вълшебна смес за подобряване на храносмилането, препоръчана от д-р Емилова

Вълшебна смес за подобряване на храносмилането, препоръчана от д-р Емилова
5 (100%) 2 votes

Ще ускорите значително метаболизма и ще се избавите от няколко килограма

Наблюденията на специалисти сочат, че почти всеки втори човек от съвременното общество има нужда от средства за подобряване на храносмилането.

Диетологът д-р Людмила Емилова е категорична, че до подобряване на храносмилането може да се стигне само в случаите, в които полагаме достатъчно усилия за поддържане на здравето на храносмилателната си система.
Ако сложите ръка на сърцето си, вероятно ще признаете поне пред себе си, че често посягате към нездравословните храни. Предпочитате да хапнете един сандвич или една баничка набързо в обедната си почивка, отколкото една топла супа или пък някакъв плод.

Ще ускорите значително метаболизма и ще се избавите от няколко килограма

Ще ускорите значително метаболизма и ще се избавите от няколко килограма

Всичките ни тези прегрешения се отразяват зле на храносмилането, а от там и на целия ни организъм. Влошеното храносмилане може да затрудни сериозно работата на останалите органи. Освен това може да предизвика подуване на корема и газове, от които също страдат доста хора.

Диетологът д-р Людмила Емилова препоръчва една вълшебна смес за подобряване на храносмилането. Освен това тя ще ускори метаболизма ви и несъмнено ще ви помогне да се избавите от няколко килограма и разбира се от мазнинките, натрупали се в организма. Вероятно вече изгаряте от желание да разберете какво ви е необходимо, за да си приготвите тази смес за подобряване на храносмилането.
Няма да ви бавим повече и веднага ще ви кажем необходимите продукти и техните количества.

Трябват ви:
½ ч.ч. тиквено пюре (можете да използвате детските пюрета, ако не разполагате с тиква, за да си го приготвите)
2 с.л. пчелен мед
1/2 ч.ч. кисело мляко
1/4 ч.ч. овесени ядки
1 с.л. канела на прах

Смелете овесените ядки в блендер и добавете към тях пюрето от тиква и останалите продукти. След като получите еднородна смес прехвърлете напитката в удобен за вас съд и я изпийте в рамките на деня. На следващия ден си пригответе нова порция.
Прилагайте тази напитка, докато не усетите, че храносмилането ви започва да се подобрява.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *