Проф. Неумивакин направи скандални разкрития за болестите рак и диабет

Проф. Неумивакин направи скандални разкрития за болестите рак и диабет
4.67 (93.33%) 9 votes

Професорът твърди, че заболявания като рак и диабет не съществуват

Вече повече от четири десетилетия, името на проф. Иван Неумивакин се свързва с медицината, която е създал за космонавтите. Той направи скандални разкрития за две от най-коварните болести на новия век – рак и диабет.

В нередки случаи името на проф. Неумивакин се свързва и с алтернативната медицина.
Той твърди, че заболявания като рак, диабет и Паркинсон не съществуват, а са измислени.
Според него тези заболявания не съществуват, ако имаме здрави черва, а те се постигат с много движение като ходене и гимнастика например.

Професорът твърди, че заболявания като рак и диабет не съществуват

Професорът твърди, че заболявания като рак и диабет не съществуват

Професорът изрази възмущението си от това, че в страната ни повече от 20 години се водят ожесточени спорове по отношение на алтернативната медицина и се твърди, че е невъзможно да се излекуват болести като Паркинсон, рак и диабет.
Според него най-големият проблем се корени в това, че никой няма желание да променя системата и поради тази причина се изучават болести, които изобщо не съществуват.

Проф. Неумивакин твърди, че съществува само едно болестно състояние на стомашно-чревния тракт и засегнатите от него страдат от запек, който продължава доста дълго – по 10-15 дни, тъй като червата им не функционират правилно.
Лошото обаче е, че дори работата на червата да се нормализира за тези хора не може да бъде направено нищо, тъй като отравянето, което вече имат е по-тежко дори от радиация.
Той е възмутен от факта, че официалната медицина не е излекувала напълно нито един от страдащите от рак и диабет, тъй като се разчита само на лекарства.
Макар и многократно да е бил упрекван, че използва неразрешени медикаменти, проф. Неумивакин не се е отказал и дори е издал книга, която разкрива как се лекуват несъществуващи болести като хипертония, Паркинсон, диабет и рак.
Медикът, създал медицината за космонавти твърди, че задстомашната жлеза е само един работник, която може да бъде накарана да започне да произвежда инсулин.
Единственото условие за това е да бъдат създадени нормални условия на клетките в организма.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Проф. Неумивакин направи скандални разкрития за болестите рак и диабет

  1. Ракът е лечим, но фармацевтичната мафия го крие? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Витамин В17 е известен отдавна на учените и на фармацевтичната мафия, че е мощният убиец на рака. Американският писател Едуард Грифин от еврейско потекло, в своята книга “Свят без рак” описва истината за едно откритие пазено в тайна, за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин. Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании. Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост. С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират. Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт. Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война д-р Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака.!!!АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ ВИТАМИН B-17 ЕТО ТЕЛЕФОНА ЗА ВРЪЗКА-0895158337-Бойко-ДИСТИБУТОР ЗА БЪЛГАРИЯ ГЪРЦИЯ МАКЕДОНИЯ СЪРБИЯ ХЪРВАТИЯ ТУРЦИЯ РУССИЯ УКРАЙНА РУМЪНИЯ иИТАЛИЯ!!!!

  2. ЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ… КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред "нормалните" , без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия… и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка. Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица!ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни… – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!"АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337.!!!!!!МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА!!!!!!!!!!!!!Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация!!!!!СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК!!!-ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 30 ДЕНА!!!И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА!!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100%!!!!!

  3. ako nqkoi znae kak moje da se svirja s tozi profesor molq da mi pishe na imeila opitvam se da pomogna da 15 godishno momicence koeto se bori veche 5 godini s rak da nameri lecenie zashtoto lekarite v germaniq veche nqmat nadejda .

  4. От къде мога да си закипя книгата Пътят от избавяне на болести които не съществувст.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *