Разширени вени? Те ще са само лош спомен след 30 минути с този лек!

Разширени вени? Те ще са само лош спомен след 30 минути с този лек!
5 (100%) 1 vote

Победете проблема с разширени вени, защото ако не го сторите навреме, той може да вгорчи живота ви!

Една от най-мъчителните болки е свързана с краката, когато по тях има разширени вени. Те причиняват обездвижване, защото са източник на умора. Поради това, ако човек има този проблем, не бива да го оставя да се развива, а трябва да го отстрани.

Най-лесният начин за постигането на крака, свежи като репички, е чрез маска с картофи. Да, звучи странно, но именно картофите в суров вид съдържат вещества, който стягат артериите и се отразяват добре на кръвообращението.

Количеството от този зеленчук зависи от големината на мястото с разширени вени, където ще слагате маската. Картофите трябва да се настържат обелени, след което се оставят за охлаждане в хладилника. Сокът от тях нека остане също.

Разширени вени се оправят с настъргани сурови картофи

След като са престоели поне едно денонощие, се вадят от хладилника и се започва процедурата. Намазва се мястото с разширени вени обилно. Може първо да се намаже леко със сока само. Накрая се слага отгоре найлоново фолио така, че да не изпаднат картофите.

Трябва да се стои в този вид около 30 минути. След това се сваля превръзката и се измива кракът, но не с гореща вода, а с хладка, за да не се обезсмисли маската.

Облекчението се усеща почти веднага. Още щом се приключи процедурата, болният започва да чувства как болката вече отминава. Той става много по-подвижен и свеж като цяло.

„Имам разширени вени сигурно от 20 години. Опитвал съм всичко, но толкова траен ефект като този от картофите с фолио не съм срещал. Сега го ползвам дори профилактично само, защото краката не ме болят вече.“ – споделя бай Минко от гр. Добрич.

За наистина дълготраен ефект е нужно да се прави всичко това поне 40 дни. След това може да се направи пауза от 20 дни и да се приложи пак за още 40. Мазането става 1-2 пъти дневно, по преценка, в зависимост от това колко е сериозен проблемът.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *