Рецептата против смърт на д-р Чирков!

Рецептата против смърт на д-р Чирков!
4.27 (85.33%) 15 votes

Д-р Чирков е специалист с 50-годишна практика, който знае рецептата за това как да не умреш!

Александър Чирков е сред лекарите, които знаят как може да бъде избегната смъртта. Той е от онези специалисти, които определят душевното здраве като фактор за цялостното такова на организма. Д-р Чирков смята, че рецептата против смърт се състои в липса на завист, желание за отмъшение и стрес.

Д-р Чирков знае рецептата против смърт

Д-р Чирков знае рецептата против смърт, която може да избави всекиго от лошото

„Днешният живот е пълен със стрес. Вече почти сякаш не може да се срещне човек, който да не е ежедневно подложен на стрес. Натоварванията на психиката са причина за доста болести. Истината е, че днес човек има много грижи от най-различен характер. Притесненията за пари, любов и т. н. съсипват здравето. Именно те са в основата и на появата на завистта. Ако човек е щастлив, не би изпитвал завист, нали?! Нито би искал да си отмъщава за нещо.“ – счита д-р Чирков.

Лекарят обаче не изключва и начина на хранене като фактор за наличието на болести. Той смята, че всекидневната употреба на цигари, алкохол и тлъста храна е „убиец“ на човешкия организъм. Освен това не бива да се слага нищо в стомаха след 18:00 ч. Единствено вода се позволява от доктора.

„Едно е да хапнеш надвечер, а съвсем друго да легнеш с алкохол и много храна в себе си. Във втория случай увеличаваш шанса да се разболееш почти двойно. Именно неправилният живот, който мнозина водят, стои в основата на болести като рак или диабет. Инфарктът също е вследствие на лошото храносмилане, причинено от нередовно хранене.“ – казва д-р Чирков.

Според него, ако се избегнат цигарите, алкохола и мазната храна, заменени с риба и много течности, здравето на човека ще стане много по-укрепнало. Професорът смята още, че душевното здраве също зависи от начина на хранене.


Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Рецептата против смърт на д-р Чирков!

 1. коментаръг е много лесен !Чирков,всеки ЧОВЕК със достатъчно високо IQ ще се е добрал до тези ИСТИНИ !Разбира се има и още теща , за които уважаемият специалист не споменава. Например,че „всички се раждат равни“; egalite,fraternite,egalite-са вечнияг лозунг на света ,в който живеем!Този лозунг/sllogan/ на френската революция
  е чиста АНАРХИЯ !Всеки се ражда със ГЕНОМА си и от тук е
  ПЕРСОНАТА му-какво носи за преуспяване на такива като него !Човешки същества !

 2. ЗДРАВЕЙТЕ,
  АБСОЛЮТНО ВИ ВЯРВАМ,ЧЕ УМЕРЕНО ХРАНЕНЕ И СЪОБРАЗНА ХРАНА СА ПРЕДПОСТАВКА ЗА ДЪЛЪГ ЖИВОТ.
  А КАК ДОКТОР ЕМИЛОВА НЕ УДЪЛЖИ ЖИВОТА НА СЪПРУГА СИ С ЧАЙ И
  ПОРТОКАЛИ ?БИЛ СЪМ ПРИ НЕЯ И САМО КАТО ВИДЯХ ДОКТОРЧЕТО И КОЕТО МЕ ПРИЕМАШЕ,ИМАШЕ ВИД НА МЪРТВЕЦ!!!! А ПИЗАТА И ВРАТОВРЪЗКАТА ,ОКОЛО ВРАТА МУ ПРИЛИЧАХА ХА ПОДАРЕНИ ОТ ПЕНСИОНИРАН ВОЕНЕН!!!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *