Топ рецепти при болки в кръста

Топ рецепти при болки в кръста
4 (80%) 2 votes

Изключително лесни и ефикасни методи

Не са малко хората, които поради една или друга причина страдат от болки в кръста.

В следващите редове ще ви разкрием някои от най-ефикасните рецепти за лечение на болки в кръста, които помагат на мига.
Мнозина подхождат с недоверие към първата рецепта, която ще ви предложим, но ви уверяваме, че тя наистина действа. А и изборът дали да лекувате силните и неприятни болки в кръста с лекарства или с този изпитан метод, е ваш.

болки в кръста

Изключително лесни и ефикасни методи

Ако искате никога повече да не ви измъчват болки в кръста, приложете тази рецепта. Тя е препоръчана от спортист, който по този начин се е избавил от проблема. Може би е излишно да ви казваме, че е получил силните болки в кръста след тежки физически натоварвания.
Вероятно вече многократно сте се убеждавали, че най-гениалните неща на този свят всъщност са много простички.

Този метод за освобождаване от болки в кръста е точно такъв – лесен, но пък за сметка на това изключително ефективен. За да се избавите завинаги от неприятните болки в кръста, е достатъчно в продължение на един месец, всяка вечер преди сън да хапвате по 1 смокиня, 1 кайсия и 5 сливи. Всички тези плодове трябва да са сушени.

Съдържащите се в тези плодове вещества подпомагат регенерацията на тъканите. Приемайки трите вида плод получавате отлично лекарство, което ще ви избави не само от болките в кръста, а и от тези в гърба и краката. Той е еднакво ефективен както при мъже, така и при жени.

Другият много прост, но изпитан метод за избавяне от болки в кръста, е конопеното въженце.
То облекчава успешно болките при радикулит, остеоартрит, неврит, дискова херния, остеофити (шипове), главоболие и др.

Поставете въженцето на мястото, което ви боли. То трябва да е под дрехите и да не ви стяга. За постигане на желания ефект трябва да носите въжето непрекъснато (сваля се само при къпане, тъй като не трябва да се мокри). Трябва да знаете, че ако намокрите въжето, действието му намалява значително. Носете го един-два месеца, след което го сменете с ново.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *