Ударно пречистване на черния дроб сваля 9 кг. за 8 дни

Ударно пречистване на черния дроб сваля 9 кг. за 8 дни
4 (80%) 4 votes

Едно пречистване на черния дроб може да значи и отслабване!

Не е тайна, че всяко пречистване на черния дроб носи позитиви на целия организъм и често се стига до желана загуба на тегло. Doctorbg.net предлага на всеки, който иска да придобие по-изящна фигура по здравословен начин, специална диета.

Всяка сутрин се закусва с литър ябълков сок. За обяд няма ограничения и можете да похапвате от всичко. Вечерята обаче е задължително по-лека. Разреждате в литър лимонов сок малко зехтин и го изпивате наведнъж. Друго вечер не ядете. Повтаряте хранителното си меню в рамките на 8 дни. Резултатът е не само сваляне на до 9 кг., но и уникално пречистване на черния дроб.

Последвай Бионсе и си направи пречистване на черния дроб!

Последвай Бионсе и си направи пречистване на черния дроб!

Ябълковият сок действа пречистващо, тъй като съдържанието му умее да размеква токсините в черния дроб и ги прави лесни за разграждане. Тази пречистваща диета обаче може да се изпълнява само от сравнително здрави хора, т.е. да не страдат от диабет или някакви сърдечни заболявания. Хора с проблеми с червата също не трябва да се захващат с диетата.

„Не мога да кажа, че съм алкохолик, но си пийвах твърд алкохол доста често. Когато реших да спра, лекарят ми каза, че щетите вече са налице. Заплашваше ме цироза. Реших да направя нещо, но поради финансови средства, се захванах сам с нещата. За 8 дни се почувствах много по-добре и изследванията ми се подобриха значително.“ – споделя 55-годишният Слав Танев от с. Любенец.

Преди почти 2 години известната певица Бионсе Ноулс свали именно по този начин 7 кг. Всеки организъм реагира различно. Въпреки че Бионсе също спазваше диетата 8 дни, 2 кг. й останаха в повече. В случая тя не продължи с още 8 поредни дни, тъй като лекарите така са я посъветвали. Ако желаете по-добър резултат от постигнатия, влезте в нормален хранителен режим за следващите 8 дни, след което повторете отново диетата.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Ударно пречистване на черния дроб сваля 9 кг. за 8 дни

  1. Всичко друго е приемливо ,но как е възможно да се изпие литър лимонов сок за вечеря?Ако има някаква печатна грешка и ако има кой да ми отговори….?

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *