Лек за намалена функция на щитовидната жлеза

Лек за намалена функция на щитовидната жлеза
4.5 (90%) 2 votes

Само три съставки, а вършат чудеса

Напоследък все по-голяма част от представителките на нежния пол имат проблеми с щитовидната жлеза.

Намалената функция на щитовидната жлеза като че ли е по-често срещания проблем. Ще ви представим обаче една изпитана народна рецепта, която ще реши проблема с намалената функция на щитовидната жлеза.

Със сигурност няма да можете да си я приготвите веднага, тъй като не е сезонът на една от съставките в рецептата, церяща намалената функция на щитовидната жлеза, но е добре да сте подготвени и когато му дойде времето да ви е под ръка.

Само три съставки, а вършат чудеса

Само три съставки, а вършат чудеса

За приготвянето на рецептата са ви необходими само три съставки:
40 ореха (зелени и млади)
150 гр. захар
1 л. чиста домашна ракия

Начуква се зелената част на орехите, докато стане на малки парчета и се поставят в ракията. Накрая се добавя и захарта и се разбърква добре. Сместа се поставя в стъклен съд, след което трябва да престои на светло място м продължение на 40 дни.
Когато изтече това време, лечебната смес вече е готова за ползване. От нея се приема по една чаена лъжичка всяка сутрин на гладен стомах до изчерпване на количеството.

В преобладаваща част от случаите проблемът с намалената функция на щитовидната жлеза изчезва още с приема на първата доза, но ако се наложи, можете да заложите и още една доза.

Вероятно сте наясно, че макар щитовидната жлеза да е най-малкият орган, ту е от огромна важност за организма. На нея е поверено производството на тироидните хормони, които са от огромно значение не само за обмяната на веществата, а и за растежа и развитието на организма като цяло.

Промените във функцията и структурата на щитовидната жлеза оказват пагубно влияние върху различни органи и системи като стомашно-чревния тракт, сърдечносъдовата система, нервната система и половата система.
Нелекувани навреме проблемите с щитовидната жлеза могат да доведат до сериозни проблеми като аритмия, високо кръвно налягане, стенокардия, атеросклероза, инфаркт, депресия и не на последно място да се превърнат в причина за безплодие.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *