10 снимки, които ще ви вдъхновят да отслабнете!

Отслабнали са най-вече с упорити тренировки, следени от фитнес инструктор и разбира се – с рязка промяна в хранителния режим

 

Да отслабнете не е невъзможно

Да отслабнете не е невъзможно

„Не мога да отслабна!“

„Невъзможно е човек да отслабне толкова“

„Никога няма да сваля тези килограми“ – ако сте си казвали това, значи трябва да изгледате видеото по-долу.

То доказва, че няма невъзможни неща в отслабването и дори над 100-килограмова жена може да стане манекенка с перфектно тяло, стига да има волята.

Тези 10 снимки „преди и сега“ са достатъчно красноречиви и могат да вдъхновят дори най-обезвереният човек с наднормено тегло да отслабне.

Повечето от жените, свалили тези килограми, са го направили в рамките на няколко години.

Отслабнали са най-вече с упорити тренировки, следени от фитнес инструктор и разбира се – с рязка промяна в хранителния режим. Но най-вече – с воля.

Повечето от случаите, които ще видите по-долу, са били излъчени в различни риалити шоута, най-известното сред които е „Екстремно отслабване“ (Extreme Weight Loss), водено от треньора Крис Пауъл.

Doctorbg.net напомня, че рязкото отслабване може да доведе до лоши последствия за вашето здраве. Хапчетата за отслабване не са алтернатива. Ако не ви е трябвало хапче, за да напълнеете, не ви трябва такова и за да отслабнете. Единствено ако сте качили много килограми вследствие на заболяване и вземане на хормонални средства, за да си възвърнете предишните килограми, ще са ви необходими лекарства, предписани от диетолог.

Очаквайте скоро в Doctorbg.net разказа на едно момиче, отслабнало само за няколко месеца без да гладува и без диети!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *