Обезкосмяване на триъгълника? Тези три факта ще ви откажат!

Обезкосмяване на триъгълника може да доведе до сериозни последствия, сред които дори и ампутация на крайници

обезкосмяване

Обезкосмяването на триъгълника води до сериозни проблеми

Обезкосмяването на триъгълника е важна част от хигиената на много жени, но те дори не подозират какви вреди може да им донесе. Doctorbg.net вече ви е запознавал с опасните последствия от епилацията с кола маска, но се оказва, че дори бръсненето на интимните зони е вредно.

Три ужасяващи факта за обезкосмяването на триъгълника ще ви накарат сериозно да се замислите следващия път, когато посягате към колата маска или бръснача.

1. Жена остава без крак след кола маска на триъгълник!

Да, истина е! Жена остава без крак след кола маска на триъгълник. Само няколко часа след като се обезкосмила, тя започнала да усеща парене и силна болка в бедрото. Започва да се разпространява опасна инфекция, която за една седмица става толкова сериозна, че се налага да ампутират крака на жената.

2. Опасна кожна инфекция

Опасната кожна инфекция Molluscum contagiosum се развива изключително благоприятно при епилираните дами. Без значение дали са се бръснали, подстригали или епилирали с кола маска или депилатоар, обезкосмените жени има най-голяма вероятност да се заразят при полов акт. Установено е, че 93% от дамите с Molluscum contagiosum са се обезкосмявали. Останалите 7% заболели просто са имали съпътстващи венерически заболявания. Това означава, че рискът за жените, които не се епилират никога, да се разболеят от Molluscum contagiosum, е минимален.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

3. Премахването на космите води до бързо остаряване

Цялостната епилация на триъгълника води до по-ранен климактериум, установяват учените. Това се получава следствие на редица промени в организма – всеки от които се задейства заради липсата на окосмяване в интимната област. Обмяната на веществата се нарушава, организмът започва да произвежда повече мъжки хормони и да старее.

Прочетете още за плюсовете и минусите на бръсненето и депилиращия крем ТУК

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Обезкосмяване на триъгълника? Тези три факта ще ви откажат!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *