Обезкосмяването води до напълняване!

Обезкосмяването на триъгълника може тотално да наруши обмяната на веществата, с цел да ви предпази от други вреди

обезкосмяване-напълняване

Обезкосмяването води до напълняване

Обезкосмяването води до напълняване, и то с доста сериозно качване на килограми. Това установиха учени след няколкогодишни изследвания върху дами, които премахват космите от интимните места. Оказва се, че това не само може сериозно да ви навреди (за опасностите от обезкосмяване тук), но и да качите килограми, смъкването на които след това става почти невъзможно.

Чудите се каква е връзката между окосмяването и напълняването? Всичко е свързано!

Окосмяването в интимната област не е случайно и както се казва, природата си знае работата. То предпазва жените от бактерии, инфекции и т.н. След продължителна епилация, организмът започва да се бори с липсата на окосмяване. За да се защити, женското тяло започва да подсилва мастната възглавничка, чрез която да предпази слабините от постоянното триене на голо у дрехите.

За целта женският организъм започва да се пренастройва изцяло, нарушава се обмяната на веществата така, че да може тялото да натрупа повече мазнини и да се подсили мастната възглавничка на слабините.

И жената напълнява. Това качване на килограми се получава изкуствено и насила за организма. То не е вследствие на повече похапване или консумиране на вредна храна. Установено е, че жените, напълнели по този начин, след това изпитват огромни затруднения да отслабнат.

Разбира се, това не означава да не се епилирате изобщо. Лекарите съветват обаче бръсненето да бъде с мярка – само по бикини линията и през летните месеци. През останалото време е добре да се избягва.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *