Министър Таня Андреева се ТРОГНА от покъртителната история на това дете!

Министърката дори се разплака

От Нова ТВ излъчиха репортаж за жестоката съдба на малко дете. Кадрите докараха министър Таня Андреева до сълзи. Стефи е само на две годинки, а й се налага да се бори за живота си. Малката Стефи е оперирана в Турция.

Тежката хирургическа интервенция била необходима за отстраняване на киста. Операцията преминала успешно и сега малката Стефи си е в България. Но за да оздравее малкото дете се нуждае от животоспасяваща химиотерапия. Родителите на Стефи искат необходимите процедури да бъдат проведени отново в Турция.

Малката Стефи все още се бори

Малката Стефи все още се бори

Но парите, необходими за животоспасяваща химиотерапия, не са по силите на родителите. Майката на Стефи е безработна, а баща й работи за 600 лева. Семейството се нуждае от 93 хиляди евро, за да бъдат направени на Стефи 58 курса на лечение в Турция. Младите родители са категорични, че ще направят всичко по силите си и ще се борят до последния си дъх, за да осигурят парите за лечението на Стефи.

Министър Таня Андреева видя репортажа и се разплака. Тъжната история на Стефи определено разчуства министърката. За нейно съжаление обаче държавата няма как да отпусне необходимите на Стефи пари, тъй като у нас се намира една от най-добрите клиники по онкохематология, където може да бъде осъществена химиотерапията, необходима на малката Стефи.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *