Лекуваме рак само с билки!

За лечебната мощ на природата свидетелстват стотици излекувани

Ракът безспорно се превърна в една от най-страшните болести на 21-ви век. Все повече хора заболяват от коварната болест, а специалистите продължават да си блъскат главите в опит да открият лек. Откритието на най-известния ни народен лечител – Петър Димков обаче даде надежда на страдащите и техните близки.

Плодчетата на бъзака имат лечебни свойства

Плодчетата на бъзака имат лечебни свойства

Димков, който е успял да изцери хиляди, благодарение на методите си, базирани изцяло върху ползата на билките, е открил и рецепта, която успява да се справи дори и с раковите образувания. Става въпрос за растението бъзак, което е много популярно със силните лечебни свойства на узрелите си плодчета. А за чудодейната рецепта, сътворена от лечителят, са необходими добре узрели плодове от растението. Те се събират в края на лятото – август и първите дни на септември.

Плодовете не се мият, а директно се поставят в буркани. Редят се ред плодчета, ред захар, докато бурканът се запълни. Последно се поставя по-дебел слой захар, покрива се с марля и се поставят на тъмно за около 40 дена. В последните дни съдържанието на бурканите се разбърква периодично с дървена лъжица, за да се разтвори добре захарта. Всяка сутрин трябва да се приема по една лъжица на гладно, поне 10 минути преди да се закуси.

“Фигурин

Много болни от рак споделят, че действително в състоянието им настъпили значителни подобрения след определен период на консумиране на настройката. Важно е да се отбележи, че трябва да се направи разлика между двете растения – бъз и бъзак. Плодчетата на бъзака са лечебни. Но трябва да се берат само когато са добре узрели, тъй като докато са зелени са силно токсични.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *