ЧУДО?! Може ли да се забременее от гледане на филм (Невероятна история)

Американка стана майка на тъмнокожо дете, твърди, че e забременяла от гледане на 3D видео

Дженифър Джонсън

Дженифър Джонсън забременява само от гледане

Бяла американка роди тъмнокожо дете и твърди, че е забременяла от гледане на 3D филми с чернокожи мъже. По думите на Дженифър Джонсън, тя забременяла „виртуално“, след като гледала „филм за възрастни“ с приятелка в Ню Йорк.

38-годишната жена разказва, че три седмици след филма с надарените мъже, усетила, че нещо не е наред с организма й. Посещение при лекар установило, че Джен е бременна. Почти девет месеца по-късно се родило бебето и за всеобща изненада се оказало тъмнокожо.

На съпруга си Ерик, Дженифър обяснила, че бременността й е резултат от гледането на 3D филма. И дори изтъкнала, че със съвременните технологии вероятно и това е възможно. Ерик е военен и бил на мисия в Ирак, така че няма как той да е бащата. Все пак, след много убеждавания от страна на Джен, съпругът й й повярвал.

На въпроса може ли да се забременее от гледане на филми, медицината е категорична, че това е абсолютно невъзможно. Учените коментират, че от медицинска гледна точка просто няма начин подобно нещо да се случи.

По всяка вероятност американката е кръшнала на мъжа си, макар самата тя усилено да отрича подобни действия от своя страна. По думите й малчуганът изключително много приличал на един от актьорите във видеото. Което едва ли се дължи на „дистанционната“ среща помежду им чрез 3D филма.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “ЧУДО?! Може ли да се забременее от гледане на филм (Невероятна история)

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *