Златното мляко – абсолютна панацея! Ще ви вдигне на крака, лекува дори рак

Златното мляко идва от Индия – напитка, която върши чудеса и е абсолютна панацея, споделят привърженици на алтернативната медицина

Имунната ви система, костите ви, вие и вашият организъм имахте късмет да попаднете на една от най-древните и уникални рецепти от Индия.

Златното мляко е абсолютна панацея.

Златното мляко - абсолютна панацея, лекува дори рак

Златното мляко – абсолютна панацея, лекува дори рак

То лекува дори рак, споделят привърженици на алтернативните методи. Ако сте здрави, консумирайте го, защото ще ви осигури дълголетие и отлична форма.

Приготовленията за златното мляко  не изискват кой знае какво, нито пък продуктите са скъпи и рядко срещани.

Всички те обаче са изключително полезни, което е доказано с времето, пише sofiautre. Не е тайна, че вече дори лекарите, обръщат внимание на медицината от природата.

Причината е, че тя се оказва доста по-успешна при превенция и за някои „невъзможни за изцеляване болести”, както е според съвременните доктори. Когато стане така, на помощ идват натуралните средства, а от вас не се изискват особени усилия.

Просто следвайте насоките и пийте златното мляко в продължение на три месеца – по веднъж дневно.

Четвърт чаша вода и 1/8 ч. л. стрита куркума се варят не повече от десетина минути. Отделно смесваме чаша прясно мляко (добри заместители са соевото или козето) и 2 с.л. бадемово масло. Тази смес също се сварява. После ги сипваме на едно място и бъркаме интензивно, за да се постигне златистия цвят.

Ако предпочитате да бъде сладко , си добавете мед или кафява захар. През зимата златното мляко е чудесен еликсир, който не само ще ви затопли, но също ще стимулира репродуктивните органи, ще ви успокои преди сън и депресията ще бяга далеч от вас.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Златното мляко – абсолютна панацея! Ще ви вдигне на крака, лекува дори рак

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *