3 неизвестни храни, които ваят чудесно тяло!

Тези храни може да включите в менюто си, както го правят звездите и да се радвате на чудесно тяло. Има храни, които не са известни в България или поне не на всички. Те обаче са много полезни и ваят чудесно тяло.

Защо тогава да се лишавате от тях?!

В момента в магазините може да се намери какво ли не, така че просто огледайте внимателно щандовете следващия път за да позлвате храни за чудесно тяло, пише beu.bg.

Послушайте съветите на звездите, които си ги хапват и се радват на резултатите.

Акай бери - неизвестни, но много полезни за вашето тяло

Акай бери – неизвестни, но много полезни за вашето тяло

Чия

Прави кожата гладка и блестяща. Консумира се в основни блюда или в десерти, по ваш вкус. Индианците са я определяли като енергизираща храна, която ви държи във форма все едно бягате.

Високото й съдържание на омега-3 и 6 киселини, както калция, фибрите и натрият са причина за тези нейни свойства. Семената осигуряват ситост и удрят рамо на метаболизма.

Акай бери

“Фигурин

Малки лилави плодове, които борят целулита и излишните килограми. Те засилват кръвообращението и се грижат апетитът да е в нормални граници. Източник са на антиоксиданти, протеини и супер витамини.

Акай бери гарантират пълноценен сън, а сокът от тях, е просто вълшебен. Може да го смесите с ябълка, ананас или манго.

Спирулина

Спирулина е водорасло, което вдига имунитета и подхранва организма. Минералите в него ще ви направят по-жизнени и заредени със сила през зимата. Може да намерите спирулина на прах и се приема, разредено с вода.

А по примера на Миранда Кер, може да си направите шейк за закуска, като включите допълнително семена по избор и какао за чудесно тяло.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *