Чудотворният коктейл, който сваля по килограм на ден /ВИДЕО/

Иван Гарабитов създаде истинско чудо за отслабване, което все още удивява България! Родината на сиропа е Швейцария!

Otslabvane-s-kokteil

Отслабването с този коктейл води до уникални резултати

Ако се чудите как да отслабнете лесно и бързо, един чудотворен сироп ще ви помогне в тази насока. Това е палмов еликсир, който е създаден в България от Иван Гарабитов. Той е по тибетска рецепта, измислена от Шри Чинмой. Родината на сиропа за отслабване е Швейцария.

Този сироп с името Мадал Бал съдържа в себе си пет вида палми – китулова, индийска, аренгова, напахова и кокосова. Те идват от Югоизточна Азия, където има множество случай на бързо отслабване именно благодарение на тези палми.

Сиропът е изключително ползотворен за тялото, защото той съдържа калций и калий, които помагат много за пречистването на организма и доброто функциониране на клетките в него. Добре е заедно с палмовия сироп да се консумират лимон и лют пипер, защото така метаболизмът ще се засили още повече. Всичко се забърква в специален коктейл, който води до бързо отслабване.

Ефектът от сиропа се усеща още след първия ден от употребата му. Средно се смъква по килограм на ден. Затова можете да използвате сиропа толкова дни, колкото килограми желаете да свалите. Сред доволните потребители на този сироп са Ани Салич и Армен Назарян.

„Прекрасен сироп за отслабване, с който успях да вляза в дрехите си младите си години. Безспорно е добре да се ползва, защото засилва имунитета, а и дава енергия на целия организъм. Като спортист аз винаги съм държал да имам стегнато и здраво тяло. Наднорменото тегло обаче определено преди за това. Ето защо ползвах различни методи, но чрез сиропа не загубих нито капка от спортната си енегргия. Наистина препоръчвам сиропа, ако наистина искате да отслабнете по най-здравослния начин.“ – казва борецът Армен Назарян.

Вижте как да приготвите коктейла за отслабване в следващото видео.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Чудотворният коктейл, който сваля по килограм на ден /ВИДЕО/

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *