Българската ваксина против рак, която завладя Европа!

Ваксина против рак от България се прилага успешно в цяла Европа

Когато става въпрос за рак, много хора се плашат и виждат края. Вярно е, че това е най-коварната болест, но все пак не е задължително веднага да се умира от нея. Вече няколко години в България се прилага успешно ваксина против рак. Тя е на лекарското семейство Хаджиеви, които чрез 3 поколения търсиха отговори за рака.

Изследването започва още през 50-те години на 20 век, когато д-р Спартак Хаджиев прави първите наченки на изобретението си. Проектът е продължен и напълно завършен от дъщеря му д-р Нася Хаджиева и внука му д-р Михаил Петров.

vaxina

България има повод за гордост, защото помогна на Европа чрез ваксина против рак

Така се стига до 21 век, когато дългоочакваната ваксина против рак е готова. Бързо тя получава и европейски патент. Тайната й е в разпознаването на чуждото тяло. Доктор Хаджиева споделя, че тази ваксина помага за разпознаването на чуждите тела от своите в организма, което е в основата на тази болест. Тоест обогатява се имунната система. Разбира се, дозата от една ваксина против рак е доста малка, но тя позволява да се удължи живота с много години.

В Европа милиони хора прилагат тази ваксина против рак, измислена в България. Там са изключително доволни и много онкоболни се чувстват в далеч по-добро здраве. Ваксината се поставя както се поставя манту.

Тя действа при абсолютно всички видове рак и без значение от стадия на развитие, но е добре да бъде поставена в началните етапи на коварната болест. Важно е да се уточни, че тя не може да излекува напълно пациента, но му удължава живота. Има случаи, в които болните живеят с рак 20-25 години и накрая умират от съвсем друга болест.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Българската ваксина против рак, която завладя Европа!

 1. Като чета такива статии за постижения и изобретения от българи ми става мило за бедната ни държава, но съм горда , че съм българка!

 2. Радвам се за откритието,но в България кога ще започне да се прилага .

 3. ТОВА КОЕТО ПРОЧЕТОХ Е НЕВЕРОЯТНО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ
  ИМАМЕ БЛИЗЪК ПРИЯТЕЛ С РАК НА ПАНКРЕАСА
  кЪМ КОЯ КЛИНИКА ДА СЕ ОБЪРНЕМ
  ОТ КЪДЕ ДА ПОЛУЧИМ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ
  КОЙ Е АВТОРА НА ТАЗИ ПУБЛИКАЦИЯ

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *