Билка Бъзак спасява от смъртоносен рак

Билка бъзак спаси хиляди хора от смъртоносен рак

Бил­ка­ на име Бъзак спасява от смъртоносен рак. Тя пред­ставл­ява храст, кой­то може да се намери око­ло реч­ни­те ка­на­ли. Рас­те през ав­густ и сеп­тем­ври. Плодовете от този храст се набират само ако са добре узрели, защото само тогава имат лечебни свойства. След това се правят нещо като компоти от тази билка. Начинът на приготвяне е редуване на един ред от бъзак с един ред захар, докато бурканът се напълни. Поставя се на слънчево място, за да може добре да ферментира, след което трябва да стои в хладилника в продължение на 2 седмици.

bilka-protiv-rak

Билка бъзак спасява от смъртоносен рак

Ето как се прилага. След като сте направили всичко по набирането и приготвянето на лечебната билка, започвате да взимате по една чаена лъжица 10 минути преди сутрешното хранене. Хубаво е стомахът ви да е напълно празен, т.е. предната вечер да не сте яли прекалено късно и прекалено много. Така ефектът на Бъзак е по-голям и по-бърз.

Демир бозан билки за бъбреци

Тази билка се бе­ре уз­ряла като плод. Той трябва да бъде тъмен на цвят, почти черен и мек на допир. Едно от страничните действия, които могат да ви сполетят, пиейки Бъзак, е разстройството. Това обаче е само малък елемент от спасяването от всякакъв вид смъртоносен рак. Билката е спасила хиляди хора от смърт. Може да се приема и с други хапчета, които са предписани от лекуващия лекар. Много здрави хора също пият бъзак, защото той подсилва имунната система и съответно предпазва от рак.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

9 коментара по “Билка Бъзак спасява от смъртоносен рак

  1. Бъзът е силен имуностимулатор, най-ценната българска билка, твърди лечителят Петър Димков.

  2. Това чудодейно растение се използва цяло: цвят, лист, стебло, плод, корени.

  3. Да ви напомня – всички плодчета трябва да са добре узрели с нито едно зелено плодче
    .Добре е да се познава, защото има отровен двойник

  4. БРАВО , ЧЕ СТЕ СЕ СЕТИЛИ ЗА ТАЗИ ВЕЛИКОЛЕПНА БИЛКА, НО ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ ЧЕ ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ БЪЗ И БЪЗАК

  5. Ползвам го от години и не пропускам да си набавя за зимата цвят, листа и корени от бъз, Ползвам го при грипна епидемия, УСИЛВА ИМУННАТА СИСТЕМА

  6. Бъзака е храстовиден и достига до 2 метра височина, докато бъза достига до 7-8 m височина и е дърво. – Бъзака цъфти през юли-август, докато бъза по-рано – през май-юни – плодчетата на бъзака са нагоре, на бъза висят надолу

  7. ТАКА И НЕ РАЗБРАХ НИЩО ЗА ОТРОВНИЯ ДВОЙНИК НА БЪЗАКА! МОЛЯ, ДАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ИЛЮСТРИРАЙТЕ СЪС СНИМКИ!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *