Забравете за рак на гърдата с чаша доматен сок

Доматен сок лекува рак на гърдата.

Един от най-лесните и ефективни начини за предпазване от рак на гърдата е консумирането на доматен сок. Известни световни учени за доказали ползата от тази напитка за женския организъм.

Тайната е в специалното вещество ликопен, което се съдържа в доматения сок. То помага за възпроизвеждането на хормона адипонектин. Този хормон регулира повечето нива на мазнините, което води до отслабване и същевременно така се намалява драстично рискът от рак на гърдата.

domaten-sok

Забравете за рак на гърдата с доматен сок

Достатъчна е само една чаша доматен сок на ден, за да се предпазите от коварната болест. Хубаво е сокът да се консумира на гладно, за да подейства по-бързо и по-ефикасно на организма.

Освен доматен сок, за рак на гърдата помагат и други хранителни вещества, съдържащи се в тази напитка, защото и в тях има ликопен. Можете да заместите сока с доматен сос или дори кетчуп, но съответно с тях ви трябва по-голямо количество, за да има по-силно действие ликопенът и адипонектинът да може по-лесно да се възпроизведе в тялото.

Рак на гърдата е една от най-масовите болести, които се срещат при жените. Историята помни и доста смъртни случаи от този вид рак. При повечето дами се стига до отстраняване на тумора чрез отстраняване на цялата гърда. Това може да бъде предотвратено само с една чаша доматен сок на ден.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Забравете за рак на гърдата с чаша доматен сок

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *