Уникален коктейл убива коварния рак на гърдата

Дори фаталния рак на гърдата може да се унищожи чрез един невероятен коктейл

Рак на гърдата е една от най-страшните болести, от която се опасяват всички жени. Учени обаче са измислили как може да се противодейства на коварния рак с изцяло природни средства.

Уникален коктейл, направен от шест невероятни природни вещества от плодове, зеленчуци, корени на растения и подправки, унищожава напълно злокачествения рак на гърдата. Методът е изцяло здравословен и не причинява никакви токсични действия, съобщават онколози от Ню Орлеанс.

rak-na-gardata

Този коктейл унищожава коварния рак на гърдата

Магическите вещества, против рак на гърдата, се съдържат в броколи, ябълки, корени на тофу, грозде и др. Те са следните: изофлавони от соеви зърна, куркумин от куркумата,  Indo-3-Carbinol от броколи и карфиол, ресвератрол от грозде, C-фикоцианин от спирулинаи, кверцетин – флавоноид от плодове, зеленчуци и чай.

Всичко това в комбинация помага да се преборите от коварния рак на гърдата. Важно е да се знае, че всяко едно от тези вещества не може да пребори самостоятелно с болестта, но в коктейл раковите клетки умират много бързо.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Този невероятен коктейл лекува не само рак на гърдата, но и рак на яйчниците. Именно затова той е много важен и ценен за жените. Doctorbg.net винаги се грижи за своите читателки. Затова опитайте чудотворната смес и няма да съжалявате.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

5 коментара по “Уникален коктейл убива коварния рак на гърдата

  1. Това е меко казано подигравка!Направо сте за Нобеловз награда с тоя коктейл.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *