Ето така се отслабва с лимонов сок

Знаете ли, че лимонов сок във вода помага за загуба на тегло? Да! Точно така! Всичко е толкова просто. Само трябва са си купите лимони от магазина.

Отслабване с лимонов сок – ето как.

Ето как се отслабва с лимонов сок. Изцедете 2 лимона. Може и на ръка. Добавете лимонов сок във водата, която пиете – съотношение 3 лъжички на половин литър и ще започнете да отслабвате. Професионалните диетолози казват, че пиенето на вода с лимон причинява загуба на тегло. Лимоновият сок също така регулира метаболизма, както  и усвояването на захар в организма, като по този начин ви помага да отслабнете.

В допълнение, лимоновата вода ще изчисти токсините в организма ви, спомага за прилив на енергия  и общо добро здраве.

Питейната вода с лимонов сок е доказала резултати си при отслабване, тъй като сместа от лимон и вода се състои от натурални съставки. В нея няма грам консерванти и тази комбинация е  най-здравословното нещо за тялото.

Водата с лимонов сок сутрин на гладно помага на тялото  за  почистване и детоксикация, така че колкото повече го използваме, толкова по-бързо ще започнете да отслабвате.

Лимоновият сок съдържа фибри, които намаляват глада. Ако в миналото сте се опитали да се борите с глада чрез консумация на напитки като кафе или чай, опитайте лимонов сок с вода.

Другите ползи, освен използването на лимонов сок за загуба на тегло, са:

Високите нива на витамин С и калий в лимона помагат при кашлица. Витамин С също така намалява петна и бръчки по лицето.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *