Гнусно, но ефективно: Пиенето на урина прави чудеса

Гнусно, но ефективно: Пиенето на урина прави чудеса
4 (80%) 8 votes

Нервната система на организма се успокоява значително чрез урина

Безспорно начинът за по-добро здравословно състояние, който може да погнуси всеки човек, е пиенето на урина. Понякога обаче е нужно да се направят компромиси, особено ако това значи по-добър живот. Затова нека оставим вкусовия характер на урината и да се фокусираме върху лечебните й свойства.

Не е тайна, че нервната система на човек е вратата към повечето болести. Пиенето на урина действа ползотворно именно там. Урината успокоява организма, тъй като съдържа мелатонин. Това е хормон на хипофизата, който се отделя най-вече през нощта. През деня обаче чаша урина може да има стимулиращ ефект, подобен на кафето. Урината освежава организма, тъй като въздейства върху мозъчните клетки.

piene-na-urina

Пийте урина за здраве

Този начин на лекуване е бил практикуван от доста хора и винаги има ефект. Огромна е ползата от урина не само за пиене, но и при външни наранявания. Урината помага много при изгаряния и всякакви кожни болести. В тези случаи обаче тя е по-полезна в престояло състояние от около 3-4 дни. Именно заради невероятното й действие върху кожата, някои хора прибягват до употреба на урина за разтривка и прикриване на бръчки.

Важно е да се отбележи, че не трябва да започвате уринотерапия без консултация с лекар. При по-болни организми трябва да се подхожда по-внимателно. Възможни са странични реакции през първите дни на уринотерапията, като гадене, повишена температура, повръщане, загуба на апетит и др. Затова Doctorbg.net съветва своите читатели да не предприемат терапията с урина преди допитване до медицинско лице.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

3 коментара по “Гнусно, но ефективно: Пиенето на урина прави чудеса

  1. Обичам да пия урина тя като водата ако няма вода ще пия урина и вода но повечето ще пия урина от жените тя полезна и сладка и ми харесва повече

  2. А действа ли ако те боли глава ако е така ще пия урина за да ми мине и също така ако те болят раменете ако кой да ти прави масаж на на мен винаги ме болят раменете и за това искам да пия урина за да ме излекува то на плешките на раменете ме болят може ли да пия урината тя полезна и лекува и е много сладка да добавя и мед и захар да още по сладка…… Може без мед и захар да я пия тя пак е полезна и сладка е пиене урината…….

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *