Ето как се прави лечебно гладуване за 1 ден

Лечебно гладуване за 1 ден трябва да започне вечерта, за да продължи до следващата вечер. Необходимо е да се изключи възможността за използване на различни плодове  и сокове . То се провежда с чиста дестилирана вода.

Ако е искате, добавете към дестилираната вода малко количество мед и малко лимонов сок. Тези добавки служат като разтворител на токсичните вещества в организма. Водата става по-вкусна и лечебно гладуване за 1 ден минава по-лесно и безболезнено.

Направете лечебно гладуване за 1 ден!

Най-важната роля е отредена на нашите бъбреци. Ето защо е изключително важно, когато правим лечебно гладуване за 1 ден да се консумират големи количества дестилирана вода.

Също така се препоръчва да събирате урината си в стъклен буркан, за да видите как отровите променят цвета й. Вие ще имате възможност да видите отровите във формата на слуз или кристали, които се отделят от бъбреците

Човешкото тяло е изчистено – дори и само с лечебно гладуване за 1 ден.

Извеждането на на токсични вещества от организма ще доведе до дискомфорт, но ако се настроите психически и бъдете последователен в своето еднодневно гладуване, тогава със сигурност ще усетите резултата от прочистването на организма.

След приключване на лечебно  гладуване за 1 ден е необходимо да се захраните със салата от зеленчуци [зеле и моркови] с лимонов сок. Салатата ще подобри работата на стомашно-чревния тракт. След това може да ядете варени зеленчуци. Не е желателно да се консумират: продукти като месо, риба, сирене, ядки.

Лечебно гладуване за 1 ден е хубаво да се направи в почивен ден, когато не сте натоварени психически. Ефектът е невероятен.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *