Рак и инфекции бягат от чесън и джинджифил според д-р Емилова

Д-р Емилова на Международния форум-изложение Здраве, щастие, красота – 8 издание във В. Търново през март 2014 г. заяви, че рак и инфекции се унищожават с чесън и джинджифил.

И друг път сме разказвали за тези 2 природни средства, които са уникални по своята същност.

Защо раковите клетки умират до чесъна?

Д-р Л.Емилова, която е признат природен лечител, предупреди все пак, че джинджифил е проблемен за хора, които не са добре със стомаха. Те трябва да внимават с неговата употреба.

За рак докторката разказа следното – как е направен опит с ракови клетки, до които се слагат различни храни. Там до чесъна – деленето на раковите клетки спира. От древността българите са ползвали чесън в менюто си, категорична е тя. И днес трябва да продължаваме да го ядем, за да се предпазим от рак и всякакви инфекции.

Д-р Емилова разкри и една проста рецепта с джинджифил за ставни болки, която всеки може да си я забърка лесно. Настърган джинджифил се смесва с мед, взема се по 1 чаена лъжичка 3 пъти дневно преди ядене.

На своята лекция в неделя на 16 март д-р Емилова разказа за връзката между здравето и храните, които ядем. Оказва се, че най-простите храни – като боба например, са много полезни за здравето ни. Тя посъветва всички да се поучат от здравословното хранене на нашите прабаби и прадядовци, които  200 дена от 1 календарна година са били на пости и са били пак здрави.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Рак и инфекции бягат от чесън и джинджифил според д-р Емилова

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *