Няма да повярвате, но с тези 2 неща ще отслабнете

Ако искате да отслабнете – минете на диета.

Поне така казват различни здравни сайтове и диетолози. Все пак какво се случва като минем на диета? Малко или много глад и….после пак се нашишкавяваме.

Ако искате да отслабнете – минете на диета.

И ти писва от диети. Днес ще ви впечатлим като ви разкажем за 2 толкова вкусни неща, с които ще  отслабнете неусетно!

МЛЯКО

А, да…мляко. Знаете ли, че ако пиете поне по половин литър на ден, наистина ще отслабнете? Това се дължи на калций, който се съдържа в млякото. Група американски учени стигат до този извод след като правят изследване. Оказва се, че хората, които имат достатъъчно калций – не са дебели. И обратното – липсата на калций увеличава килограмите. Когато липсва лаций, тялото отделя калцитриол, който усвоява този минерал. Но липсата на калций, води реално до забавяне на метаболизма.

ПУКАНКИ

Кой не обича пуканки? Оказва се, че с пуканки също може да отслабнете. Те са толкова полезни, колкото и плодовете, които консумирате, но е 1 ГОЛЯМО уточнение. не говорим за пуканки от магазина, които са със срок на годност 6-8 месеца. Познайте защо?

Пуканките съдържат полифеноли, които имат антиоксидантни качества. Най-вече е полезна хрускавата, жълта част на пуканките. Само 200 грама пуканки на ден ни дават цялата дневна доза от пълнозърнести продукти. Ясно е, че карамелизираните пуканки и ония с многото сол не влизат в този раздел за отслабване.

 

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *