Отслабването с тази билка е супер лесно

С билка от векове се слабее.

Както всяка година, сега започва сезона за отслабване преди лятото, така че този път, вместо да купувате готови, скъпи хранителни добавки, нека  използваме  билки. Благодарение на билки ще може безопасно и ефективно да станете слаби.

С тази билка се слабее.

Нашите пра-пра-пра-баби не са тичали до спа центрове и дебелариуми за отслабване. Преди фармацефтичната индустрия да е разработила различни препарати за отслабване, жените са се възползвали от даровете на природата, за да са слаби.

Ето една отлична билка за отслабване – зърнастец. Тайната на тази билка  се крие във веществото кортекс като пероксид  и съдържащите се флавоноиди, танини, сапонини и минерални соли. Тази билка активира функциите на дебелото черво, като действа като слабително. Настойка на кората също така стимулира производството на жлъчка. Внимание! Пресният зърнастец е отровен, само в процеса на сушене се разграждат токсични съединения. затова винаги се ползва изсушена тази билка.

“Фигурин

Освен това има противопоказание за използването на зърнастец при: бременност и кърмене, менструация, хемороиди, възпаление на коремните органи, коремна болка от неизвестен произход, остро възпалително заболяване на червата.

Приготвяне на чай за слабеене от зърнастец – в чаша вода се изсипва една супена препълнена лъжица изсушена кора от тази билка и трябва да се вари 15 минути. Прецежда се.Пийте до два пъти на ден по половин чаша чай.

Ползата е от тази билка е, че слабеете и се  подобрява обмяната на веществата,  почиства и укрепва организма.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *