Петър Димков измисли диета, която прави чудеса за три дни!

Невероятната диета на Петър Димков има страхотни резултати и е направила чудеса с много известни личности

Само за три дни организмът ви може да влезе отново в подходящия ритъм. Това става чрез специална диета, измислена от Петър Димков. Отзивите от нея са страхотни. Най-много се цени от хората бързият ефект, който диетата има върху тялото.

Цялата диета се състои само от салата. Нарязвате на парченца плодове, които ви се ядат, без значение от вида. Към тях добавяте и нарязани моркови. Всичко се омесва като една салата. Отгоре би могло да се изцеди един лимон, а за вкус да се добави съвсем малко мед, но други подправки към салата са строго забранени.

Ани Цолова направи чудеса с тялото си благодарение на Петър Димков и невероятната му диета

Ани Цолова направи чудеса с тялото си благодарение на Петър Димков и невероятната му диета

Тази салата трябва да се консумира в рамките на три последователни дни. Това е един цикъл от диетата. През този период никаква друга храна не трябва да постъпва в организма. Единствено може да се пие вода, но кафе и всякакви други напитки не са разрешени.

След изтичането на трите дни Петър Димков дава още толкова, в които пак се консумира въпросната салата, но вече комбинирана с малко охляб, картофи и други, с които обаче не трябва да се прекалява. Следват още три дни само на салата и така докато постигнете резултата, заради който сте започнали диетата.

Това е сред най-ефективните начини за отслабване и неслучайно много известни личности са ползвали тази диета. Една от тях е журналистката Ани Цолова, която свали цели 10 килограма чрез диетата на Петър Димков. Алла Пугачова пък е свалила цели 23 килограма по този начин.

Не се изискват особени жертви, защото през трите поредни дни човек сам избира плодовете си, което значи, че яде това, което му харесва. Още след първия цикъл се получават чудеса с тялото и ще забележите отслабване.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Петър Димков измисли диета, която прави чудеса за три дни!

  1. ..не ми се струва че тази ,така наречена диета,граничи с гениалността!..И само марула да рупаш,без краставица ситно нарязана на кубчета или там каквото беше,за три дни не знам дали ще отслабнеш толкова,но със сигурност ще се свършиш от глад!
    Явно обаче трябва да се пълни място с безмисленни статии.
    Споделям напълно мнението на Гергана Милчева !

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *