Слаби, още по-слаби в 9 стъпки

Как да бъдем слаби е основният въпрос?

За съжаление, това е трудно да се отговори. Дори и да  издържите няколко седмици на убийствен глад от диета, след това  страдате от йо-йо ефект. 

Следвайте нашите съвети, за да станете слаби и още по-слаби.

Така ще бъдете слаби.

1.Яжте по-малко и по-често. Опитайте се да ядете храна на всеки 3-4 часа. В резултат на това, няма да изпитване зверски глад

2.Правете лека закуска между храненията. Така ще засищате по-малко глада и няма да претоварвате стомаха.

3.Да не се правят дълги паузи в перидите между хрананията. Максималното време (без да броим  време за сън) трябва да бъде 4 часа. Ако го превишите, тялото ви ще го приеме като предупреждение “ глад“.

4.Яжте последно 3-4 часа преди лягане. Това е важно правило за метаболизма и желанието ви да сте слаби.

5.Пет пъти на ден да се ядат плодове или зеленчуци. Като цяло трябва да ядете през деня около 800 грама плодове и зеленчуци не само за да осигурите необходимите витамини и минерали, но също така и да доставите фибри, за да сте слаби.

6.Продукти, направени от бяло брашно са забранени. Избирайте между пълнозърнест хляб и кафяв ориз. Тези продукти съдържат сложни въглехидрати, които се усвояват бавно от организма.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

7.Пийте 1,5 литра вода и чай всеки ден. Ако тялото ви не е добре хидратирано, всички процеси, протичащи в него може да се забавят.

8.Спрете да пиете подсладен чай и кафе.Това пречи да сте слаби.

9.Не яжте бонбони, когато сте гладни. Само се предизвикват бързо повишаване на нивата на кръвната захар и по този начин идва глада, умората и желанието да се яде още един бонбони.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *