Отслабване със закуска

Отслабване със закуска- дали е възможно?

Отслабване със закуска е възможно, въпреки че повечето хора я прескачат. Те казват: „О, аз просто не разполагам с време за закуска!“ Да започнеш  деня си със закуска е здравословно – за деца и възрастни – но хората все още казват, че …няма нужда от закуска

Наистина ли е така? Колко време отнема да се си направиш  купичка с мюсли или кисело мляко с малко пресни плодове? Или поне едно твърдо сварено яйце? Някои казват, че:  „Пропускането на закуска е част от моята диета и план за Отслабване.“

Ето нашите идеи за здравословна закуска за Отслабване:

Проучванията показват, че  закуската действително ще помогне да се постигне и поддържа здравословно тегло. Някои не знаят какво е хубаво да се яде на закуска!

Закуската е необходима, за да зареждите своите нива с глюкоза от сутринта. Глюкозата е основен източник на енергия за мозъка и освен това помага да подхрани мускулите за  деня. Тези, които пропускат закуската, често усещат чувство на умора, неспокойствие.

Независимо дали искате да премахнете излишните килограми или поддържате  здравословно тегло, закуската е много важна! Тя помага за ограничаване на глада и закуската може да ви помогне да  предотвратите преяждане по-късно през деня. В края на деня, тези, които правят закуска, консумират по-малко калории, те са по-слаби  и са склонни да бъдат по-здрави, отколкото тези, които не закусват.

A закуската, която варира между 250-350 калории може да ви държи сити с часове …!

Ето нашите идеи за здравословна закуска за Отслабване:

• Пълнозърнести зърнени храни, гарнирани с плодове и кисело мляко.
• Пълнозърнест хляб  с една супена лъжица фъстъчено масло, плодове и сирене.
• Пълнозърнеста питка, пълна с нарязани твърдо сварени яйца, зелена салата и домати.
•  Овесена каша с пресни плодове.
• Разбити в блендер мляко, плодове и трици.
• Омлет  с обилно количество зеленчуци и една филийка пълнозърнест тост.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *