Това са най-добрите маски за почистване на лицето

Ето маски за почистване на лицето, които всеки може да си направи лесно у дома

Тези маски за почистване на лицето са неотменна част от борбата с акне. Почистването на кожата е от решаващо значение в борбата срещу акне и черни точки. Ако не искате да имате блестяща и лющеща се кожа на носа, черни точки или гнойни пъпки, произтичащи от запушени мастни жлези, започнете да се грижите за кожата на лицето си от днес. Кое е най-доброто за вас?

Ето маски за почистване на лицето, които вършат чудеса.

Маска за лице с ябълки

Маската от настъргани ябълка и лъжичка мед намалява пъпките. Нанесете маската върху лицето си и стойте с нея 10 минути. След това изплакнете с хладка вода и подсушете с кърпа.

Маска за лице с протеин

Вземете яйчен белтък от прясно яйце. Нанесете го върху лицето си и изчакайте 20 минути. Накрая се изплаква с хладка вода и се слага овлажняващ крем. Благодарение на маската се постига ефект гладка кожа и свити пори.

Маска за лице от зелена глина

За мазна и комбинирана кожа е подходяща маска със зелена глина. Бялата глина, от своя страна, е подходяща за всички типове кожа, а червената глина – за суха и чувствителна кожа. Подходящ за вашия тип кожа глинен микс с минерална вода се прави лесно – слагате глината и добавяте водата, докато се получи нещо като паста.  Разстелете равномерно върху лицето, като избягвате зоната около очите и се оставя за 15 минути. Изплакнете с топла вода.

Маска за лице с краставица

Един добър начин да се очисти кожата е маска от настъргана краставица с добавяне на кисело мляко. 20 минути маската стои на  лицето, за да има ефект. Изплакнете с топла вода.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *