Велко Велков прави ракия, която върши чудеса с човешкия организъм

Невероятна народна рецепта преобръща представите за употребата на ракия и влиянието й върху човешкия организъм!

Народната медицина има рецепти в пълно противоречие с официалната медицина. По принцип на болните от язва им се забранява да пият какъвто й да е твърд алкохол. Това е така, тъй като алкохолът дразни силно лигавицата и разяжда раничките на стомашната жлеза.

Според една странджаска рецепта обаче ракия с мед е много добро средство при язва и стомашни възпаления. Условието е ракията да бъде варена два пъти. Преваряването отнема от вредния метилов алкохол, който може да причини дори смърт.

Съществува ракия, която действа благоприятно на човешкия организъм, което е в противоречие с медицината

Съществува ракия, която действа благоприятно на човешкия организъм, което е в противоречие с медицината

Най-добро съчетание с ракия прави мановият мед. Той съдържа много полезни съставки и се търси в цяла Европа. Един от представителите на странджанския край Велко Велков сподели как точно се прави тази чудотворна ракия.

Рецепта: Ракията се налива в половинлитрова кана. Добавят й се 2 супени лъжици манов мед. Сместа много хубаво се разбърква. Разумно е да се пийват по 100-150 гр. на вечер. Няма значение от какъв плод точно е направена ракията, важното е да се смеси с меда.

По този начин хора още от 18-ти век са се лекували, разкрива още Велков. Действието е гарантирано. Лечението с тази ракия трябва да продължи поне седмица, преди да се усетят първите симптоми на подобрение в стомаха.

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Велко Велков прави ракия, която върши чудеса с човешкия организъм

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *