Най-евтиното лекарство против рак на гърдата

Може да се предпазите от рак на гърдата по евтин и много лесен начин! Просто приемайте аспирин редовно и този вид рак няма да ви порази!

При рак на гърдата човек удвоява шанса си да оцелее, ако приема редовно аспирин. Най-добра защита получават жени, които го правят от 2 до 5 пъти на седмица. Това сваля смъртността в резултат на този рак със 71%, а рискът от метастази намалява с 60%. Данните са от американско изследване, което разкрива най-евтиното лекарство против рак, а именно аспирина. Освен за рак на гърдата, той е полезен много и при рак на червата. Все още няма данни за влиянието му върху други видове рак.

Има евтино спасение от рак на гърдата - просто пийте аспирин!

Има евтино спасение от рак на гърдата – просто пийте аспирин!

Американското проучване продължило 30 години и обхванало цели 238 хил. медицински сестри. След него шансът на аспиринът да стане част от лечението на жените с рак е голям. Той обаче може да сътвори ужасни странични ефекти. Например да дразни стомаха и така да отвори язва. Така че при някои хора рискът би могъл да се окаже по-голям, отколкото е ползата от пиенето на аспирин, предупреждава Doctorbg.net. Предстоят още изследвания за влиянието му срещу туморите.

*Консултирайте се с лекар при започване на редовно приемане на аспирин!

Подобни материали от Гугъл:

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *